Ulvene gæster Telia Parken

OB er a point med FCK

OB fik helt sikkert ikke den start på sæsonen som de havde håbet på. Sæsonens første kamp var hjemme mod oprykkerne fra Hobro IK, og ganske som F.C. København hjemme tabte til Hobro IK, så led OB også et nederlag, da gæsterne kunne tage hjem med en 2-1 sejr.

Ugen efter tabte OB på udebane med 3-1 til FC Vestsjælland, men siden da er der kommet point ind på kontoen. Først fik de 1-1 hjemme mod AaB, ugen efter blev det 1-1 på udebane mod Brøndby IF og i den seneste spillerunde vandt OB med 2-0 i Randers. Emil Larsen og Lasse Nielsen scorede de to mål.

OB har i lighed med F.C: København fem point, men takket være en bedre målscore (-1) er det nok til at placere fynboerne på 9. pladsen, lige foran F.C. København (-3).

OB’S TRUP
Troels Bech og det fynske trænerteam har udtaget denne trup:
Emil Ousager, Mikkel Kirkeskov, Kasper Larsen, Lasse Nielsen, Mohammed Diarra, Emil Larsen, Martin Spelmann, Darko Bodul, Lucas Jensen, Vladimir Dvalishvili, Lasse Kryger, Jacob Schoop, Mads Toppel, Azer Busuladzic, Mikkel Desler, Mathias Greve, Ari Skulason, Thomas Mikkelsen og Daniel Høegh.

Ingen OB-spillere er i karantæne, men de må undvære Rasmus Falk og Jacob Barrett, der begge er skadede.

Hos OB har tre spillere været på banen samtlige 450 minutters Superliga. Det er målmanden Mads Toppel, forsvareren Lasse Nielsen og midtbanespilleren Martin Spelmann.

OB har benyttet sig af 19 spillere i løbet af de fem første Superligakampe. Det tilsvarende tal for F.C. København er ligeledes 19 spillere.

FORDELING AF SUPERLIGAMÅL
OB har scoret seks Superligamål. To (33,3%) i 1. halvleg og fire (66,6%) i 2. halvleg. OB’s tidligste scoring i denne Superligasæson er scoret i det 33. minut. OB har lukket syv Superligamål ind. Fire (57,1%) i 1. halvleg og tre (42,9%) i 2. halvleg. Tre af de syv mål er scoret indenfor kampen første 10 minutter.

SELVMÅL (SUPERLIGAEN)
OB har lavet et enkelt selvmål i denne sæson, det var i 1-3 nederlaget til FC Vestsjælland den 25. juli 2014. OB har ikke nydt godt af nogle modstanderselvmål i denne Superligasæson.

Alltime har OB selv lavet 18 selvmål, og har nydt godt af 34 selvmål (flest af alle Superligaklubber).

STRAFFESPARK, KORT OG CLEAN SHEETS (SUPERLIGAEN)