Velorbis cykel

Nyt samarbejde med Velorbis i Fanshoppen

Velorbis er et københavnsk cykel-brand, der kom til verdenen i jagten på en topkvalitets bycykel i klassisk stil og med et design, der afspejler dansk design og den cool københavnske cykelkultur. Senere er sortimentet blevet udvidet med en række læderprodukter af allerhøjeste kvalitet, og i samme klassiske stil.

>>> Se F.C. København x Velorbis kollektionen her

Et brand-partnerskab til glæde for alle F.C. Københavnere

Vi er glade for at kunne tilbyde topkvalitets produkter til alle FCK’ere i Fanshoppen. Hele grundtanken bag brand-partnerskaber er at tilbyde produkter af højeste kvalitet indenfor et givent produktområde, og det er netop hvad der bliver muligt i dette samarbejde med Velorbis.

F.C. København x Velorbis – Eksklusiv city bike og livsstils-kollektion med læderprodukter.

FCK x Velorbis bycyklen er designet til Københavnere der er på farten. Hverdagscyklen er baseret på vores ultralette citybike Arrow Classic. Designet har fokus på komfort, hvor en høj frempind og styr sikrer at man sidder helt oprejst og slapper af i nakke, lænd og skuldre, samtidig med man rank og næsten cruiser hen over de Københavnske cykelstier. Udover dette bliver en række af de mest populære Velorbis læderprodukter med diskret indprintet F.C. København logo også tilgængelige i Fanshoppen. Serien indeholder rejsetaske, computertaske, computer-sleeves, pung, rejseetui og kreditkortholder – alle fremstillet af luksuriøst vegetabilsk garvet bøffellæder.

>>> Se nærmere på og køb serien her