Nyt fra DS-truppen

Danmarksserien pulje 1 foråret 2001

Af Flemming Pedersen, Cheftræner for DS-holdet/U21

Efterårets 15 kampe gav en samlet 4. plads med 27 point. 9 vundne og 6 tabte efter nogle meget ujævne præstationer. Måske fordi flere spillere i september blev adviseret om, at de ikke skulle fortsætte på holdet. I hvertfald tabte vi 4 ud af de sidste 6 kampe.

Problemfyldt optakt
Optakten til dette forår har været yderst problemfyldt. Dels pga. et væld af skader, dels pga. at vi i vores nød heller ikke har haft muligheder for at "låne" de unge reservespillere fra A-truppen.

Til træning har vi som regel sjældent været flere end 8 og kun til én træningskamp har vi kunnet stille med 11 spillere fra u-truppen. KB´s serie 1 og KB´s ynglingehold samt B1903´s ynglingehold har derfor flittigt bidraget med spillere til holdet.

Mange skader
I de foregående år har vi faktisk være forskånet for alvorlige skadesproblemer, men sådan skulle det ikke være i år. Udover de sædvanlige bløddelsskader kan vi i flæng nævne følgende:

Michael Larsen opereret i senehæftet til bækkenet. Steffen Hartmann, brækket fod, Hjalte Nørregaard, meniskoperation, Michel Rasmussen skal opereres for dobbeltsidet lyskebrok, Thomas Lundbye med forstrakt ledbånd i knæet samt alvorlige lyskeproblemer for Davor Vujcic og Karsten Marjø.

Mål for foråret
Vores mål for foråret er at holde vores position i top 5. Vi får en svær opstart, og de første 5-6 kampe bliver vanskelige, men når vi forhåbentlig får de fleste af vores spillere helt klar i løbet af april måned, bør vi igen være med til at sætte dagsordenen i rækken.

Nye ansigter
Ungseniortruppen foråret 2001
U/21-truppen er siden efteråret blevet væsentligt fornyet. Fra B1903´s ynglingehold er kommet Lasse Nebenmayer og fra KB´s ynglingedanmarksmestre har følgende spillere fået en plads i truppen: Anders Dahl, Steffen Hartmann, Jesper Bech, Karsten Marjø, Danny V. Hansen, Thomas Lundbye og Michel Rasmussen.

De tre sidstnævnte er stadigvæk kun ynglingespillere, men er blevet rykket op et år før tiden for at se, om vi derigennem kan forcere deres udvikling. Christian Traoré har fået plads i A-truppen, Peter Hansen spiller indtil sommer hos B1913 mens Arsenal købte Sebastian Svárd. Endelig er målmanden, Christian Madsen gået til Fremad Amager. Fra efterårets U-trup har vi sagt farvel til Ronnie Sørensen, Rocky Schmücker, Lars Stage og Robert Buzejka, der alle har fået kontrakt i Ølstykke. Mikkel Linnet spiller nu i Brønshøj og Peter T. Thomsen hos Birkerød. Vi ønsker alle vores spillere, der nu spiller i andre klubber held og lykke i deres videre fodboldfærd.

Endelig er vores trup blevet suppleret med 4 spillere fra andre klubber: John Rydahl fra Silkeborgs ynglingehold, Allan Hansen fra Køges ynglingehold, Thomas Andersen fra Fremad A. er startet hos os igen efter korsbåndsskade samt Gabe Provenza, der har spillet et par år i Hvidovres 1. holdstrup.

Herefter ser truppen ud som følger:

Målmand:
John Rydahl, 1982

Forsvar:
Michael Larsen, 1980,
Rune Knudsen, 1981,
Michael Rytkønen, 1980,
Anders Dahl, 1982,
Steffen Hartmann, 1982,
Danny V. Hansen, 1983
Davor Vujcic, 1981

Midtbane:
Heine Jørgensen, 1981,
Hjalte Nørregaard, 1981,
Gabe Provenza, 1980

Angreb/midtbane:
Jesper Bech, 1982,
Thomas Andersen, 1980,
Karsten Marjø, 1982,
Allan Hansen, 1982,
Lasse Nebenmayer, 1982,
Michel Rasmussen, 1983

Angreb:
Mads Westh, 1981
Thomas Lundbye, 1983

Vi startede desværre i sidste uge med at tabe vores første kamp mod AB´s reserver med 2-3 efter en ganske jævnbyrdig affære. Forskellen på de to hold skulle vise sig at blive deres russiske spiller, Edik Kortchaguine, der med to mål bragte AB´erne på sejrskurs i midten af 2.halvleg. Jesper Bech havde ellers med et flot skud givet os en 1-0 føring efter 7 min. af 2. halvleg. AB scorede også til 3-1, og selvom Mads Westh straks efter reducerede til 2-3, så holdt AB skansen, selvom Thomas Andersen var tæt på i de sidste 5 min. Indimellem blev der vist god fodbold, selvom baneforholdene p.t. ikke er optimale. Og alt i alt kunne vi være vores præstation bekendt.

Igen kneb det for os at stille hold. Bl.a. skulle Hjalte Nørregaard "gemmes" til Ørestadskampen mod Brøndby. Vi havde derfor lånt spillere fra KB´s Y-hold, og Christoffer Olsen, Martin Bergvold og Mike Andersen slap glimrende fra deres seniordebut. Specielt Christoffer Olsen virkede overbevisende som venstre back i 2. halvleg.