Nødblus med konsekvenser

Nødblus med konsekvenser

Under aftenens UEFA Europa League-kamp i Eindhoven blev der antændt flere nødblus i FCK-afsnittet på Philips Stadion. UEFA har ved flere lejligheder indskærpet overfor klubberne, at en sådan adfærd er uacceptabel, og det europæiske forbund behandler i disse dage en sag mod F.C. København i forbindelse med antændelse af nødblus i klubbens afsnit under UEFA Champions League-matchen mod Stabæk i Oslo. Efter aftenens hændelser i Eindhoven forventes UEFA at idømme F.C. København sanktioner.

 

- Vi må desværre konstatere, at en mindre del af tilskuerne i vores fanafsnit insisterer på at påføre klubben skade ved alvorligt at overtræde ordensreglementerne, når vi spiller på udebane. Der er næppe tvivl om, at vi får en bøde, der kan mærkes, og hvis det fortsætter kan det skade vores sportslige muligheder. I det omfang, vi kan identificere gerningsmændene vil de naturligvis blive idømt karantæne både i PARKEN og FCK Away ligesom vi vil gøre dem økonomisk ansvarlige for deres handlinger, siger koncernchef Dan Hammer og fortsætter:

 

- Vi overvejer i øjeblikket, om vi kan stå inde for et fanafsnit til kampen mod Sparta Prag den 16. december. Inden vi beslutter os endeligt vil vi dog afholde et møde med den officielle fanklub og diskutere konsekvenserne af en sådan beslutning. Det står imidlertid fast, at vi er nødsagede til at gøre alt, hvad der står i vores magt for at stoppe disse klubfjendtlige gerninger, siger han.