Niclas: Gode til at finde motivationen

Niclas: Gode til at finde motivationen

Niclas Jensen
- Det er på en måde en svær kamp, for vi har alt at miste, men får dog hurtigt sat det på plads. Vi vidste godt, de lige havde tabt 1-9, men vi er gode til at finde motivationen lige meget hvem vi møder, og det viser vi også i dag.

Michael Silberbauer
- Jeg får lidt problemer med knæet efter et sammenstød i slutningen af halvlegen, og der er jo ikke grund til at tage nogen chancer, når vi fører 4-0. Jeg regner ikke med at det er så slemt.

Ståle Solbakken
- Jeg er fint tilfreds, vi spiller især en meget god 1. halvleg. Nordstrand scorer et fantastisk mål, og vi har for en gangs skyld "stolpe ind". Det er også vigtigt, at nogle af de unge bliver prøvet af, mens andre sparer på kræfterne. Vi har trods alt en vigtig kamp igen på lørdag.

Ailton Almeida
- Jeg synes, vi spiller en rigtig god 1. halvleg og får et godt resultat med til 2. halvleg, som så bliver mindre god. Selvfølgelig vil jeg gerne score, det vil jeg i hver kamp, men det vigtigste er at vinde og gå videre. og min selvtillid fejler ikke noget. Jeg skal bare blive ved med at løbe og arbejde, så kommer målene også.