Jacob Neestrup

Neestrup: Lige nu er det to tabte point, og ikke ét vundet

”Vi havde en klar plan med at tage herned og vinde, og det gør os meget, meget skuffede, at vi ikke vandt efter den 2. halvleg, vi leverede,” sagde Jacob Neestrup.

”Første halvleg var OK fra vores side, selv om de med lidt held havde ført efter et kvarters spil, men i 2. halvleg var der kun et hold på banen, indtil vi fik det røde kort..”

”Vi vidste, at hvis vi spillede vores spil, så ville der være meget plads på deres banehalvdel, og derfor synes jeg faktisk også, at vi var lidt for passive i 1. halvleg, hvor jeg gerne ville have haft, at vi skubbede linjen højere op.”

”Men vores 2. halvleg kan simpelthen ikke gøres bedre, indtil Elias’ andet gule kort. Det er bare ikke godt nok, mere er der ikke at sige til det.”

”Og alligevel holder vi dem stadig fra chancer helt indtil, de får reduceret til 1-2, og så falder udligningen lige bagefter. Derfor er det klart, vi går meget skuffede fra banen.”

”Det er klart den største resultatmæssige skuffelse i min tid som cheftræner, og det er ironisk nok lige præcis et år siden i dag. Men den her følelse har jeg ikke stået med før, for med en sejr, havde vi kunnet spille med om det lige til sidste runde. Så lige nu er det to tabte point, og ikke et vundet,” sluttede Jacob Neestrup.