Jacob Neestrup

Neestrup før pokalfinale: Den rigtige mentalitet vil blive afgørende

Cheftræner Jacob Neestrup var rundt hos de forskellige medier ved eftermiddagens pressemøde i Parken forud for Pokalfinalen mod AaB.

Og ordet finaler er netop kodeordet for tiden med en Superliga, som også går ind i den afgørende fase. Så hvordan griber man egentlig den del an?

"Den griber man selvfølgelig an med den største seriøsitet, man kan. Nu har vi kæmpet hårdt for at komme i finalen, og derfor skal vi selvfølgelig gå efter den pokaltitel. Og det er den kamp, som fylder mest lige nu. Det er titler, det handler om i F.C. København, så det ligger naturligt, at vi skal gå efter den," fortæller Jacob Neestrup, som også fortæller lidt, om hvilken kamp han forventer mod AaB.

 "For vores vedkommende handler det om, at vi rammer det rigtige udtryk på et generelt plan, og at vi rammer de rum, som vi spillede i mod FC Nordsjælland i de to pokalkampe. Jeg tror på, at det kan være nogle af de samme muligheder, der vil tilbyde sig. Nogle af de ting, som vi skal sørge for, er at have den rigtige intensitet ind i både presset, og når vi forsvarer os. Den rigtige mentalitet vil blive afgørende for os i morgen," fortalte cheftræneren på pressemødet.

AaB har fået samlet flere point på det seneste, og selvom de kæmper i bunden af ligaen for at undgå nedrykning, så betyder det intet for torsdagens pokalfinale.

"Vi har ikke brugt et eneste sekund på vores tidligere kamp mod AaB i år, fordi det er to vidt forskellige hold, som går på banen i morgen. Vi har naturligvis set AaBs seneste mange kampe igennem for at sikre, at vi har godt styr på dem. Det er et hold, som kommer med momentum og er et hold med erfaring, så vi forventer en hård kamp," slutter Jacob Neestrup.

Der er kickoff kl. 17.00 i Parken.