Neestrup: Det var ikke perfekt, men vi vandt fortjent og er videre

“Sagt i al respekt, men når man ikke slår et 1. divisionshold ud efter 90 minutter, så er det fordi, man ikke har leveret perfekt,” sagde Jacob Neestrup efter vi sikrede adgang til 4. runde i pokalen ved at besejre Hobro efter forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence

”Når det er sagt, så synes jeg dog ikke, at det var en dårlig gennemført kamp fra vores side, for vi skabte rigeligt med chancer til at score en god håndfuld mål i den ordinære kamp.”

”Havde vi bare udnyttet et par af dem, så var vi ikke endt i den her situation. Vi havde lange perioder med tungt pres, men også nogle enkelte perioder efter det røde kort, hvor jeg synes, vi famlede lidt. Men set over kampen som helhed, synes jeg klart, at vi skal vinde.”

William Clem fik debut fra start på den centrale midtbane, og han fik rosende ord med fra cheftræneren.

”Clem spillede fremragende i aften under stort pres i forhold til, at vi tidligt kom bagud, men han havde god ro på bolden, mange gode pasninger frem i banen, og han placerede sig godt både med og uden bold. Så en meget flot præstation fra hans side.”

”At vi kommer til at spille 120 minutter og 40 minutter i undertal, det er selvfølgelig ikke optimalt i forhold til, at vi har en vigtig kamp igen på lørdag, men sådan er det, og det er ikke noget, vi skal bruge tid på. Vi skal nok være klar på lørdag og ser frem til en fyldt Parken til at bakke drengene op mod Midtjylland.”

William Clem
Debutanten William Clem fik rosende ord fra Jacob Neestrup. Foto: Lars Rønbøg, Getty Images