Jacob Neestrup

Neestrup: Det her hold giver bare aldrig op

”Jeg er bare så glad, jeg ved næsten ikke, hvad jeg skal sige,” sagde Jacob Neestrup efter aftenens forrygende forestilling i Parken.

”Det er nok den svageste af vores fire kampe i gruppespillet, og alligevel står vi her med tre point bagefter. Hvis der er noget, der hedder held i fodbold, så havde vi det i dag, men vi jagtede det også. Og set over alle fire kampe, synes jeg ikke, man kan indvende noget mod, at vi nu står med fire point.”

”Deres tidlige mål så ud til at ryste os, og vi havde svært ved at finde os selv, og i store perioder af kampen, er vi kun det næstbedste hold. Det røde kort ændrer selvfølgelig meget, og lige da det skete, så jeg slet ikke, at der var frispark. Men efter at jeg har set det igen, så synes jeg, det er helt i orden at give rødt.”

”Selvfølgelig ændrede det momentum i kampen, og vi fik scoret to gange inden pausen, men vi kom dårligt ud til 2. halvleg. Så faktisk var det deres straffespark, som kom lidt ud af ingenting, der blev afgørende, for det reagerede vi stærkt på og havde vores bedste periode efter det mål. Så det straffe ændrede også kampen.”

”Vi formår igen at lægge tryk på dem til sidst, og det her hold viser bare igen, at de aldrig giver op. Jeg kan egentlig ikke helt forklare, hvorfor vi vinder. Men Roony sagde allerede før kampen, at han var sikker på, at han ville komme ind og score, og det holdt han jo. Han havde også mange andre gode aktioner inden målet, og han viste virkelig, at han bare ville score, så jeg er meget glad for hans vegne.”

”Måske fortjente vi ikke et eller tre point i dag, men som sagt er det meget fortjent med fire point for fire kampe, og at vi nu ligger nr. 2, for jeg synes, at vi samlet set har været det næstbedste hold i gruppen hidtil.”

”Vi er i en svær gruppe med stærke modstandere, men vi har på intet tidspunkt fedtspillet, men har sagt og vist, at vi er her for at vinde kampe og gå videre og ikke for bare at være med. Den retorik tror jeg har været vigtig.”

”Nu er vi sikre på, at vi kan spille med om det lige til sidste runde, og selvfølgelig går vi efter at spille Champions League efter nytår, men lykkes det ikke, så skal vi i Europa League. Først da kan vi tale om at skrive historie, for i min bog er det noget vi gør, når vi vinder mesterskaber og pokaler eller spiller os i Champions League-gruppespil. Men derfor var det stadig en vild aften og et resultat, vi er meget glade for,” sluttede Jacob Neestrup