Når lysene tændes i Parken: Nyt lys fra 2020

Fra 2020 er et helt nyt lys-setup klar til at lyse Telia Parken op til kampe, koncerter og events.
 
Det giver en række nye muligheder for at bidrage til stemningen på stadion og skabe de helt rigtige rammer for de store oplevelser.
 
Det nye LED-lyssystem bliver leveret af det amerikanske selskab Musco Lighting, der har leveret løsninger til en række store amerikanske arenaer og senest også samarbejdet med FC Barcelona og Tottenham.
 
Med den nye belysning lever Telia Parken op til de højeste internationale standarder til bl.a. UEFA Champions League og EURO2020. Det nye setup giver også rige muligheder for at blive en integreret del af underholdningen på stadion:
 
”Høje ambitioner for vores stadion”
”Vi har meget høje ambitioner for vores stadion," siger Katja Moesgaard, der er COO i F.C. København.
 
"Det skal være stedet, hvor københavnerne samles for at være en del af oplevelser og underholdning i verdensklasse. Her er Musco en samarbejdspartner med enorm international erfaring."
 
"Vi ønsker et stadion, der er ikonisk for København i design og teknologi, og dette tiltag er et skridt i den retning."
 
”Nye muligheder for en spektakulær ramme”
”Det er først og fremmest vigtigt, at vi som international fodboldklub og stadion lever op til de standarder, der er til de største fodboldkampe. Det kommer vi til at leve op til."
 
"Samtidig ved vi, at lyset på stadion er vigtigt for den samlede oplevelse for vores fans og gæster, og vi glæder os virkelig over, at vi får nye muligheder for at skabe en spektakulær ramme. Vi har haft en god dialog med vores fans, og vi glæder os virkelig til at opleve det i brug,” siger Katja Moesgaard.
 
”Telia Parken får global bevågenhed”
Musco Lighting ser også frem til samarbejdet og til at skabe stemning i Telia Parken:
 
”Telia Parken er et af de bedst kendte stadioner i Skandinavien og et af værtsstadionerne for EURO2020, hvor det får global bevågenhed,” siger Jeff Rogers, President of Musco World og fortsætter:
 
”F.C. København var dedikerede til ikke bare at blive det første stadion i Skandinavien, der lever op til UEFA’s højeste standarder, men også at transformere hele oplevelsen for spillere og fans."
 
”En oplevelse, der ikke findes magen til i Skandinavien”
"Vi har designet et skræddersyet LED system til de behov, som et ikonisk stadion og fansene har. Den nye belysning giver både fans og tv-seere en oplevelse, der ikke findes magen til i Skandinavien,” siger Jeff Rogers, President of Musco World.

- - - - - -

Det nye lys-setup er klar til brug fra forårssæsonens start.