Robert Mudražija

Mudražija: Ville virkelig gerne have spillet i aften

Robert Mudražija må se til fra sidelinjen, når vi mandag kl. 17 møder hans tidligere klub NK Osijek i sommerens sidste testkamp.

"Det er rigtig ærgerligt, for jeg ville give mig 200 % mod dem!" fortæller Robert Mudražija.

"Men det bliver sjovt igen at se spillerne og folkene i klubben. Jeg har fået en masse sms'er fra dem jeg kender, siden det blev aftalt at vi skulle mødes hernede," fortæller vores uheldige kroat, som genoptræner efter en knæoperation i foråret og som nok er ude et par måneder endnu.

>> Se med kl. 17, når vi streamer kampen gratis

Der er allerede sket en del i NK Osijek, siden "Mudra" forlod klubben i januar:

"Osijek fik ny træner i foråret, Dino Skender, som tidligere havde trænet B-holdet, og siden er der sket en del ændringer. Klubben lod en del spillere gå ved kontraktudløb og har hentet 4-5 nye ind i stedet, og der kom også flere op fra B-truppen i foråret."

"Skender ændrede også taktikken fra 4-2-3-1 til nu at spille 3-5-2, og jeg ved ikke helt, hvordan de vil stille op i aften. Men det er et godt hold, så det skal nok blive en god træningskamp, som vi dog bør være gode nok til at vinde."

Mudražija havde nogle gode år i Osijek, inden han skiftede til København, men han ærgrer sig stadig over, at det for et par år siden glippede med at komme i Europa League-gruppespillet:

"Vi havde slået både Luzern og PSV ud og skulle møde i Austria Wien i playoff, men desværre havde jeg karantæne i den første kamp på hjemmebane. Men vi kommer foran 1-0 og brænder senere et straffe, men ender med at tabe 1-2. Men i Wien kom vi foran 1-0 midt i 2. halvleg (assist af Mudražija, red.), og vi har flere store chancer til at komme på 2-0 og dermed komme i gruppespillet, men vi røg desværre ud på udebanemål."