Michaelsen: - Alle mand yder en god indsats

Efter at have startet foråret med tre nederlag til henholdsvis Ølstykke, HIK og topholdet i 2. division Øst FC Vestsjælland, så var der torsdag eftermiddag håb om tre point, da modstanderen var bundholdet Søllerød-Vedbæk, et hold som FCK2 i sæsonens 3. spillerunde klart slog med 3-0. Men desværre gik det ikke helt som håbet, for FCK2 tabte kampen med 1-0.

Af Jan Eliassen

Dagens nederlag til Søllerød-Vedbæk kom efter en kamp, hvor det var FCK 2 der havde det meste spil, og i store træk kontrollerede kampen. Søllerød-Vedbæk havde som plan, at de ville leve på deres omstillingsspil, og det var også på denne måde at de fik deres enlige mål, som viste sig at blive kampens sejrsmål. Søllerød-Vedbæk slog en lang bold fremad, deres angriber vandt en duel og fik spillet en dyb stikning i hullet, og her lykkedes det så desværre for Jonas Møllet at begå straffespark, og dette omsatte Søllerød-Vedbæk til mål. En scoring der blev sat ind blot to minutter før pausen.

Efter kampen sagde træner Jan Michaelsen til FCK.DK:

- Det er super ærgerligt de får det straffespark lige inden pausen. Vi vidste at de ville blive trætte til sidst, men målet giver dem den smule ekstra energi der skal til. Men hen mod slutningen, så må vi erkende, at selvom vi kommer frem til en del indlæg og løse bolde i feltet, så mangler vi power inde i boksen. Det er inde i feltet at kampe afgøres, og der har vi ikke hvad der skal til i dag. De forsvarer sig tungt og dybt, og vi drager ikke nytte af de mange indlæg der kom, specielt kom i 2. halvleg.

Men Jan Michaelsen var egentlig meget godt tilfreds med indsatsen:

- Ja, jeg er tilfreds med spilleres indsats, de giver alt hvad de har i sig. Men vi må blive bedre til at lade bolden gøre arbejdet, lade bolden cirkulere og så få de andre ud og løbe. Vi skal bruge kollektivets styrke, frem for at det som i dag bliver alt for meget en mod en. Selv om alle mand yder en god indsats, så får vi ikke flow nok i spillet, og vi savner kvalitet og aggression i boksen. Vi har desværre ikke matchvinderen der kan give os det ene eller alle tre point.

Startopstilling

Frederik Vang Larsen

Danni Jensen – Peter Larsson - Kaspar Christiansen – Jonas Møller

Marc Dal Hende – Thomsa Delaney – Jacob Neestrup – Kevin Bechmann Timm

Thomas Christiansen – Alex Vorobjov (skadet efter ti minutter, erstattet af Kristian Geertsen).

FCK2 spiller næste kamp allerede på mandag, så vil man have en god land fodboldmandag, så kan man starte på Frederiksberg Idrætspark kl. 1030 hvor FCK2 møder Greve, og så afslutte dagen med at se F.C. København mod Vejle i PARKEN kl. 1730.