Michael Santos

Michael Santos udlånt til CD Leganés

FCK har udlejet angriberen, Michael Santos, til den spanske La Liga 2 klub, CD Leganés på en aftale, der gælder den kommende sæson.
 
Michael Santos kom til FCK fra Malaga for et år siden, og har siden spillet 36 kampe og scoret 9 mål for Løverne:
 
”Vi er faktisk meget tilfredse med Michael og synes, at han har gjort det godt," siger Ståle Solbakken.

"Han var blandt en stor del af forklaringen på, at vi kom i Europa League-gruppespillet sidste sæson, hvor han nærmest kom direkte fra lufthavnen og ind på holdet og gjorde en forskel.”
 
”Vi har dog også en konkurrencesituation på hans position nu, hvor Jonas Wind er tilbage og Kamil Wilczek er kommet til, og det gør, at Michael ville spille en mindre rolle. Det kombineret med økonomiske hensyn gør, at dette er en god løsning for begge parter."

"Nu får Michael muligheden for at spille i en liga, han har gjort det godt i før og vise, hvor dygtig en spiller han er den kommende sæson, og så må vi se, hvad der sker efter det,” siger Ståle Solbakken.
 
Michael Santos ser også på sin tid i FCK med glæde:
 
”Jeg har haft det virkelig godt i klubben og i byen, som begge er fantastiske."

"Jeg vil selvfølgelig gerne spille en masse kampe, og Ståle har været helt ærlig og fair overfor mig. Jeg glæder mig til at komme tilbage til Spanien, hvor jeg før har haft det godt, og så må vi se, hvad fremtiden bringer efter det,” siger Michael Santos.