Matic: En god start på foråret

Efter dagens 3-0 sejr over svenske Halmstads BK, fik FCK.DK et par kommentarer fra Ståle samt et par af spillerne:.

Ståle Solbakken
 - Det var en rigtig typisk åbningskamp, og der var både en række gode ting og dårlige ting i dag. Men det vigtigste var, at alle fik spilletid. Vi vinder fortjent, men vi kunne måske godt have været lidt skarpere foran mål.

Youssef Toutouh
 - Det er dejligt at være i gang igen, og dejligt at starte med en sejr. Selvfølgelig også godt at komme på måltavlen, og så håber jeg bare, at jeg kan ride videre på efterårets målbølge. Det var hårdt at komme i gang, men jeg synes, vi spiller noget fint fodbold og får skabt mange chancer – og lad mig så lige gentage, det var altså hårdt at komme i gang igen (sagt med kæmpe smil, red.).

Jan Gregus
 - Jeg synes det var en god præstation i årets første kamp, og specielt i 2. halvleg får vi jo skabt rigtig mange chancer. Jeg synes alle 22 mand i dag leverer en god og professionel indsats og får scoret så mange mål, at vi vinder sikkert og fortjent. Rent spillemæssigt – i hvert fald i den halvleg jeg var med i – der synes jeg vi lykkes med vores spil, vi spiller lidt simpelt men med hurtigt kombinationer, og får jo så også sendt bolden i mål to gange.

Uros Matic
 - Jeg er glad for kampen i dag, og mine medspillere sørger jo for, at det er nemt at falde til på holdet. Det var vores første kamp i år, og der er stadig nogle uger til de sæsonen for alvor genoptages, men med dagens kamp har vi fået en god start på foråret. Der er en masse positiv energi i holdet, og der er ingen tvivl om, at jeg er kommet til en gruppe af meget professionelle spillere