Månedens spiller i april!

Så er månedens spiller i april måned fundet, og det blev en overvældende sejr til Sibusiso Zuma, der overstrålede alt og alle.

Lad os tage et lille blik tilbage i tiden og mindes kampene i april?

2. april: Silkeborg - F.C. København 2-1
OK, det er nok ikke den kamp der står stærkest når man skal beskrive Zumas måned. Men han fik da gjort Silkeborgs forsvarsspillere heftigt nervøse, og Peter Sørensen fik en advarsel inden der var spillet ti minutter, da han kun kunne holde Zuma ved at knalde ham én med albuen.

6. april: F.C. København - Silkeborg 2-0 (pokal)
Brattbakk og Mio afgjorde kampen, men den største drømmedetalje stod Zuma for, da han driblede forbi tre Silkeborgspillere i et tempo som ingen i superligaen ville kunne følge med i. Desværre snuppede Peter Kjær den, og Zuma havde fortsat sit første mål til gode.

9. april: F.C. København - Esbjerg 3-1
Heller ikke en storkamp af Zuma, der kun fik godt 25 minutter på banen. Det er dog en kendsgerning at de to mål, der afgjorde kampen, blev scoret da han var kommet ind?

12. april: F.C. København - AB 4-5 (efter straffe) (pokal)
Zuma startede inde, han var en evig fare for AB-forsvaret til han gik ud, og han scorede sit første mål i den kamp - og viste for første gang sin baglæns-salto for Parkens publikum. Målet var et millimeterpræcist langskud forbi en fikseret Jan Hoffmann.

17. april: OB - F.C. København 2-0
Trods hvad der ellers skete spillede Zuma en god kamp og var klart bedste mand for København. Han skabte selv den største af vores få chancer i kampen i et rasende flot kontraløb, som endte på en pragtredning af Lars Høgh.

20. april: F.C. København - Silkeborg 4-1
En overdådig kamp af Zuma, der ikke bare lagde op til de tre af målene, men også scorede det sidste selv. En teknisk opvisning af sydafrikaneren, der tydeligt nød den hedebølge der lige pludselig have ramt landet i påsken.

23. april: F.C. København - Vejle 1-4
Resten taler vi ikke om, men igen var Zuma på pletten og styrede Niclas Jensens skud i mål.

30. april: AB - F.C. København 0-2
Én ting var, at Zuma afgjorde kampen med sit 2-0-mål, men han viste især i første halvleg et tempo og nogle tekniske tryllerier, som var langt ud over det sædvanlige. Endnu en pragtkamp.

Dér har vi Zumas april; fire mål i otte kampe og spil der til tider har været højt internationalt snit over.

Ud af 2216 stemmer faldt de 1280 på Zuma, og dermed er han soleklar vinder af afstemningen. Nr. to var Harald Brattbakk, som fik 193 stemmer, og Karim Zaza, som fik 178 efter sin strålende kamp mod AB - og kunne hans tre eminente indsatser i de første kampe have påvirket nogen? Det skal være Karim vel undt.

Resten af top ti for april måned ser således ud:
4. Michael Mio Nielsen (102 stemmer)
5. Christian Lønstrup (100)
6. Bo Svensson (96)
7. Todi Jónsson (91)
8. David Nielsen (79)
9. Niclas Jensen (66)
10. Carsten Hemmingsen (41)

Ligesom sidst er der en spillertrøje til en heldig vælger, og denne gang går den til Christian Nelke. Desuden har fem vundet to billetter hver til den sidste hjemmekamp i denne sæson, mod Lyngby torsdag, og det er Kim Tandrup Moesby, Per Frimurer, Henrik Aabling, Charlotte Rapson og Søren Stefansen.

Tusind tak til alle, der stemte, også de af jer, der var kække nok til at stemme to eller flere gange - vi har sorteret de overskydende stemmer fra! Og stadig var det et imponerende tal.

Der kommer en ny afstemning 1. juni, så hold øje med pop-up-boksen dér!

/nsm