William Clem
Valdemar Lund

Lund og Clem for første gang på U21-landsholdet: Stort for os

19-årige Valdemar Lund og 18-årige William Clem kan begge få deres debut for det danske U21-landshold, efter de er udtaget til de kommende to træningskampe senere i marts.

"Det betyder meget for mig at repræsentere mit land, og at være på U21-landsholdet sammen med flere af mine venner for første gang er noget særligt. Jeg glæder mig til at spille med det nye hold," siger Valdemar Lund og fortsætter:

"Jeg kender flere af de andre fra tidligere ungdomslandshold, hvor mange af os har fulgtes op igennem rækkerne. Og selvfølgelig er det ekstra stort at min gode ven Clem også er udtaget. Han har gjort det utroligt godt på det seneste, og han har fortjent det. Det bliver sjovt for os begge to, og jeg er sikker på, at det kommer til at gå godt," lyder det fra Valdemar Lund.

Clem yngste mand i truppen
Holdkammeraten William Clem er yngste mand i den nye U21-trup, som den nye landstræner Steffen Højer har udtaget. Midtbanekometen er fra årgang 2004 og altså stadig kun 18 år:

"Det er altid stort at spille for Danmark, og det er selvfølgelig specielt at spille 'opad' rent aldersmæssigt. Men det er bare fedt at få lov til at spille med nogle sindssygt dygtige spillere, der også er lidt ældre end en selv. Det er jeg vant til her i klubben til daglig, så det bliver man kun endnu mere motiveret af," siger William Clem.

"I første omgang gælder det dog kampen mod Viborg i Parken på søndag, hvor vi går 100% efter endnu en sejr, så vi holder vores momentum inden landskampspausen. Det er sindssygt vigtigt for os," forklarer Clem.

U21-landsholdet skal den 24. marts spille imod Ukraine på træningslejren nede i Tyrkiet, inden de den 28. marts tager imod Schweiz i Odense.

Jelert og Daramy med A-landsholdet
Tirsdag blev Elias Jelert og Mohamed Daramy udtaget til det danske A-landshold, som skal spille mod Finland og Kasakhstan.

Mohamed Daramy er noteret for fire landskampe siden debuten mod Skotland. For Elias Jelert er det den første udtagelse til A-landsholdet, mens han er noteret for seks U19-landskampe for Danmark.