Ludwig: Vi skal finde flowet i vores spil

Ludwig: Kampen i aften vil vise, hvor vi står

I aften kl. 18 spiller vi vores sidste træningskamp mod de kroatiske mestre fra Dinamo Zagreb. En kamp som skal give en række svar. Det fortæller vores svenske venstreback, Ludwig Augustinsson, der har en god følelse inden kampen. 

- Jeg synes, vi står rigtig godt. Der er mange spillere, der er i rigtig god form. Og i aften får vi en god kamp mod Dinamo Zagreb, og der vil vi kunne få en indikation på, hvor vi står. Men det føles som om, at alle er i fantastisk god form, så vi er ved at være klar til sæsonen, siger han og fortsætter. 

- I denne sidste kamp inden det går løs, vil vi forhåbentlig kunne se, at tingene sidder, som de skal. At vi defensivt og offensivt spiller det spil, som vi vil spille, og jeg tror, det kommer til at se godt ud, siger han og sætter lidt flere ord på, hvad succeskriterierne for kampens forløb vil være.

- Vi skal spille en god kamp. Vi skal ikke lukke mål ind – og så skal vi have scoret nogle mål og få de nye spillere spillet godt ind. 

Selv var Ludwig Augustinsson en del af den svenske trup, hvor han dog ikke fik spilletid. Derefter gik turen direkte til Østrig, så nu bliver det også godt for ham at komme tilbage i vante rammer. 

- Det er altid sjovest at spille kamp, som vi skal her i aften. Men det bliver virkelig også dejligt at komme hjem til København og træne på Nummer 10 og komme i gang med sæsonen, slutter han. 

Husk, at du kan købe kampen i aften her.