Løver på ulvejagt

F.C. København er endnu engang på banen på onsdag, når turen er kommet til jyske FC Midtjylland. En kamp der spilles klokken 19.00 på Ikast Stadion.

FC Midtjylland kommer med en frisk - men snæver - sejr over AGF i Århus og holdet fra Midtjylland har altid voldt FCK store problemer i det jyske. Faktisk har F.C. København aldrig slået FC Midtjylland på udebane?

F.C. København kan melde om en trup ved fuld styrke. Kun Christian Lønstrup er ude til onsdagens kamp. Morten Bisgaard er kommet sig over sin influenza, og med søndagens kamp mod OB in mente, er det et frygtindgydende FCK-mandskab der løber ind på Ikast Stadion.

Effektivitet og tålmodighed er nøgleord
Tit har man set FCK dominere sine udekampe rundt om i det danske land. Dog har det også tit resulteret i alt andet end tre point, selvom spil og chancer berettiget til det. Effektiviteten har manglet i enkelte kampe før i tiden. Kampen mod Viborg viste et FCK-mandskab klasser bedre en hjemmeholdet. Her kunne det være blevet til en sejr på 6-7 mål, men i stedet blev kampen først afgjort i de sidste fem minutter. En stor cadeau til holdet for sin tålmodighed.

Mod FCM skal FCK fortsætte spillet som det har været i hele foråret. Holde et højt tempo og være aggressive, så burde en sejr være inde for rækkevidde. Hvis holdet kan nå de højder som i første halvleg mod OB så bliver det et sandt stormløb mod midtjydernes mål.

Det er dog en udekamp, og det skal man huske. Disse kampe bliver tit først afgjort sent i kampen, og det kunne onsdagens kamp også blive. FC Midtjylland har før drillet FCK og de kan gøre det igen?men så skal de altså spille godt?meget godt.