Lidt fra kampprogrammet

Søndagens kampprogram er spækket med spændende artikler. Herunder kan du se brudstykker fra nogle af dem.

Niels-Christian Holmstrøm: - Der er heller ingen tvivl om, at vi i dag møder et meget motiveret Lyngby hold, som altid har formået at skabe problemer for os, ikke mindst her i PARKEN, hvor Lyngby de seneste gange har "stjålet" vigtige point fra os.
Imidlertid er jeg ikke tvivl om, at den fornyede gejst, stabilitet og sejrsvilje jeg fornemmer i vores trup p.t. og under Hans Backes taktstok...

Carsten Fredgaard: Den 25-årige offensive midtbanespiller er nu ved at komme op i omdrejninger og har på det seneste vist rigtig gode takter. Indtil nu er det dog kun blevet til et enkelt mål, så der stadig forventninger om flere mål i SAS Ligaen især fra Fredgaards side.
"Lige nu er det kortvarige mål at blive fast mand på FCK's superliga hold. Derefter kunne jeg godt tænke mig at være med til at vinde nogle mesterskaber for F.C. København, og så fortsat spille europæisk fodbold sammen med holdet".

Det er også blevet til en snak med Hans Backe:

- Du har jo været i dansk fodbold før, i og med, at du trænede AaB for to år siden. Har dansk fodbold udviklet sig i den tid?
- Nu er det kun 15 måneder, jeg har været væk fra dansk fodbold. Desværre har jeg kun nået at se tre kampe, og når jeg kigger på de kampe, er mit første indtryk stort set det samme, som da jeg var her sidst, måske går det lidt hurtigere i længderetningen. Tidligere havde holdene i Danmark en lidt langsommere angrebsopbygning med flere stationer, men i de her kampe jeg har set, er det gået meget stærkt i længderetningen.

- Du har været i Danmark før, og er nu tilbage igen føler du ikke, at du tager et skridt tilbage?
- Nej, absolut ikke jeg kunne være blevet i Salzburg frem til 2003. Men jeg føler ligesom, at skulle jeg vende tilbage til Skandinavien, så var det kun F.C. København, som var den rigtige klub. Jeg ville ikke komme tilbage til andre klubber. FCK er for mig fremtiden i Skandinavien der findes megen potentiale i klubben og på holdet. De kan og har muligheden for at præstere noget i Europa.
- Indtil videre kender jeg kun spillerne som fodboldspillere. Jeg kender dem ikke personligt, så jeg ved ikke, hvilke karaktertyper, de er altså hvilke vindertyper, der findes på holdet. Og det er hele den fase, vi nu skal i gang med!

Desuden kan du også læse om:

- Smølle skriver om de forskellige europæiske ligaer.
- Torkil Fosdal om dagens modstander, Lyngby FC.
- Søren Naundrup har kommentarer til dagens kamp samt lidt statistik.

Læs mere i søndagens kampprogram!