Lukas Lerager

Lerager: Vi skal tage initiativet

Onsdag aftens topkamp mod FC Midtjylland bliver ifølge Lukas Lerager en kamp, som ikke vil blive præget af vigtigheden, for det skal stadig være et FCK-hold, som jagter og angriber for at vinde kampen.

"Man kan vel godt sige, at det er en altafgørende kamp, vi skal vinde. Det skal vi så med alle kampe, når man spiller i FCK, men der er nok ikke nogen tvivl om, at 3 point vil holde os med helt indtil sidste kamp på mandag. Jeg tror egentlig ikke kampen vil blive præget af det, for vi har vores taktik og måder at gøre tingene på. Dem vil vi følge, men det er da klart, at vi skal jage de tre point," fortalte Lukas Lerager efter onsdagens træning.

Lukas Lerager kan, hvis han kommer på banen, gå ind til sin kamp nummer 16 i FCK-trøjen siden skiftet fra Genoa, og selvom der har været udfordringer med at få det hele til at flyde 100 %, så føler midtbanedynamoen, at det går i den rigtige retning.

"Jeg synes, vi har set et par gode kampe med nogle gode mønstre og god organisation i holdet. Det har smittet af på både det offensive og defensive. Relationerne bliver bedre og bedre, strukturen i holdet går i den rigtige retning. Vi skal spille mere fodbold, tage mere initiativ i kampene. Vi skal være et hold, der spiller og tager initiativet i kampene," sagde Lukas Lerager.

Skal du ikke i Parken onsdag aften, så kan kampen ses på Canal 9 eller discovery+.