Victor Kristiansen på U21-landsholdet

Landsholdsstatus

12 spillere fra vores førsteholdstrup samt ni spillere fra Talentafdelingen har været med deres respektive landshold i denne omgang, og vi har samlet et overblik over deres kampe:

Jonas Wind, Danmark

• 09.10 u 4-0 Moldova - kom ikke på banen
  • 12.10 h 1-0 Østrig - kom ikke på banen

Victor Kristiansen og William Bøving, Danmark U21

• 07.10 u 1-0 Skotland - Victor fik fuld spilletid, og Bøving blev udskiftet efter 64 min.
  • 12.10 u 0-1 Belgien - Victor fik fuld spilletid, og Bøving blev udskiftet efter 63 min.
William Bøving på U21-landsholdet
William Bøving i U21-landsholdstrøjen. Foto: Craig Foy, SNS Group/Getty Images

Rasmus Højlund, Valdemar Lund, Daniel Haarbo og Mattias Jakobsen, Danmark U19
EM-kval.gruppespil i Tjekkiet

• 06.10 2-0 Nordirland - Valdemar spillede hele kampen, Daniel startede inde, scorede til 1-0 i 64. min. og blev udskiftet i 91. min. Rasmus blev indskiftet i 62. min., og Mattias kom ikke på banen.
  • 09.10 5-2 Kasakhstan - Mattias spillede hele kampen, Daniel startede inde og blev udskiftet i 82. minut, Rasmus blev indskiftet i 61. min., og Valdemar kom ikke på banen.
  • 12.10 1-1 Tjekkiet - Valdemar spillede hele kampen, Daniel og Rasmus startede også inde og blev udskiftet efter henholdsvis 72 og 78 minutter, og Mattias kom ikke på banen.

Danmark vandt gruppen for Tjekkiet og er klar til næste kval.runde, "Elite Round", i foråret 2022.

Daniel Haarbo
Daniel Haarbo scorede sit første landskampmål. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

David Khocholava, Georgien

• 09.10 0-2 Grækenland – spillede hele kampen
  • 12.10 u 2-1 Kosovo - kom ikke på banen

Bryan Oviedo, Costa Rica

• 07.10 u 0-0 Honduras – indskiftet efter 81 min.
  • 10.10 h 2-1 El Salvador – indskiftet efter 74 min.
  • 13.10 u USA – spilles i aften (natten til torsdag dansk tid)

Ísak Bergmann Jóhannesson og Andri Baldursson, Island

• 08.10 h 1-1 Armenien – Ísak kom ind i pausen og udlignede til 1-1 efter 77 min. Dermed blev han den yngste målscorer nogensinde på det islandske A-landshold. Andri var ikke med i kampen.
  • 11.10 h 4-0 Liechtenstein – Andri kom ind efter 65 min., og Ísak havde karantæne.
Ísak Bergmann Jóhannesson
Ísak Bergmann Jóhannesson blev den yngste målscorer nogensinde på Islands A-landshold. Foto: Getty Images

Hákon Arnar Haraldsson og Orri Óskarsson, Island U19
EM-kval.gruppespil i Slovenien

• 06.10 3-1 Slovenien - begge startede inde, og Hákon scorede til 1-0 i 1. minut, og Orri scoorede til 2-0 og 3-1. Orri spillede hele kampen, og Hákon blev udskiftet tre minutter før tid.
  • 09.10 0-3 Italien - begge startede inde og blev udskiftet efter 70 min.
  • 12.10 2-1 Litauen - begge startede inde, og Orri udlignede til 1-1 på straffe midt i 2. halvleg og blev udskiftet 20 minutter før tid, mens Hákon blev udskiftet et minut før tid.

Island sluttede nr. 2 i gruppen efter Italien og er klar til næste kval.runde, "Elite Round", i foråret 2022.

Ruben Gabrielsen, Norge

• 08.10 u 1-1 Tyrkiet – sad på bænken
  • 11.10 h 2-0 Montenegro – indskiftet efter 88 min.

Johan Guadagno, Sverige U19

• 08.10 n 2-2 Irland – indskiftet efter 60 min.
  • 11.10 n 1-1 Irland – spillede hele kampen
Johan Guadagno
Johan Guadagno fik sin første hele U19-landskamp. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

William Kaastrup og William Clem, Danmark U18
Miniturnering i Medulin, Kroatien

• 05.10 3-3 Tjekkiet - begge spillede hele kampen
  • 08.10 0-1 Kroatien - Clem startede inde og blev udskiftet efter 61 min. Kaastrup kom ind i pausen og fik rødt kort i 88. min.
  • 11.10 1-3 Belgien - Clem kom ind efter 71 min., og Kaastrup kom ikke på banen

Noah Donovan Sahsah, Emil Winther Højlund og Oscar Winther Højlund, Danmark U17
EM-kval.gruppe i Paola, Malta

• 06.10 2-0 Montenegro - Noah spillede hele kampen, Emil startede inde og blev udskiftet efter 75 min., og Oscar kom ind efter 55 min.
  • 09.10 5-1 Malta - Oscar spillede hele kampen, Noah blev indskiftet i pausen og Emil indskiftet efter 67 min.
  • 12.10 3-3 Tyrkiet (Danmark tabte efter str.konk.) - Noah spillede hele kampen og scorede det tredje mål til 3-2 lige inden pausen, men brændte også i str.konk. Oscar og Emil blev begge indskiftet efter 72 min, og Emil scorede i str.konk.

Danmark blev nr. 2 i gruppen efter Tyrkiet og går videre til næste kval.runde til foråret.