Kvist: Vi burde have scoret tre

Kvist: Vi burde have scoret tre

William Kvist: Vi burde i hvert fald have scoret tre mål i dag

- Vi får ikke de sidste små afleveringer på plads i dag, og så er vi ikke farlige nok på dødbolde. I anden halvleg læner Brøndby sig så tilbage, og er så klar til en kontra. Men ærgerligt nederlag, for vi burde i hvert fald have scoret tre mål i dag.


César Santin: Bittert

- Vi spiller en rigtig god første halveg, mens vi går en smule ned i anden. Jeg kan ikke lide at tabe, og når vi generelt spillet en god kamp, er det selvfølgelig bittert. Jeg er vant til en intens stemning, så selve trykket fra tilskuerne rørte mig ikke.


Thomas Kristensen: De blev spillet ud af banen

- Vi skulle jo have scoret fire mål i første halvleg, for jeg tror aldrig jeg har set Brøndby blive spillet så meget ud banen som jeg så i første halvleg. Vi har jo 7-8 store muligheder, mens Brøndby har én udover målet. Jeg ved ikke om det set over hele kampen er et misvisende resultat, men vi skulle bare have kendt vores besøgelsestid, og vi har kun os selv at takke for det her resultat.


José Junior: Jeg har ikke meget plads

- Jeg er skuffet, for vi er igennem det meste af kampen det bedste hold, men nu er det sådan at det hold der scorer, de vinder. Jeg synes vi er uheldige med ikke at score, og for mig personligt, så bliver det meget svært, jeg har ikke meget plads, og kommer ikke frem til nogle klare chancer i de ca. 20 minutter jeg har på banen.


Ulrik Laursen: I første halvleg er der jo klasseforskel på de to hold

- Vi spiller godt i dag, og Brøndby har vel kun ca. 10-15 gode minutter. Vi har scoret meget på det seneste, men desværre ikke i dag. Deres mål kommer så fordi de fanger os på en kontra, men alt i alt, så er der mange positive ting at tage med fra kampen; Vi spiller bolden godt rundt, og i første halvleg er der jo klasseforskel på de to hold. At vi taber er lidt af et tyveri.