Kvist: Burde have lukket kampen tidligere

Kvist: Burde have lukket kampen tidligere

William Kvist: Vi burde have lukket kampen tidligere
- Jeg er rigtig godt tilfreds med både resultatet og vores spil, og så var gejsten også helt på plads. Men vi skulle selvfølgelig have lukket kampen noget før på nogle af de mange chancer vi skaber. Men Horsens gør det svært for os i dag, men vi holder nullet og det er altid godt.

Ulrik Laursen: God opbakning da vi havde brug for det
- Det var min første "hjemmekamp" i PARKEN og det er dejligt at mærke den gode stemning, og vi fik en god opbakning, da vi havde brug for det. Vi får lukket godt af for Horsens, og de kommer ikke rigtig frem til de store chancer. Vores problem i træningskampene har været, at modstanderne har scoret lidt for mange mål på relativt få chancer.

José Junior: Jeg ville så gerne have scoret
- Jeg havde glædet mig til at møde mit nye hjemmepublikum med en scoring, men det vigtigste var trods alt at vi vandt. Der var en rigtig godt spirit på holdet, og alle fighter godt. Jeg arbejdede så hårdt jeg kunne, men kom ikke selv frem til de helt åbne chancer. Horsens forsvarer sig også godt, men jeg elsker at score, så personligt er jeg lidt skuffet...

Marcus Allbäck: En mærkelig følelse
- Jeg er meget stolt og rørt over, at der kommer over 100 fans fra Örgryte bare for at heppe på mig.. det går lige til hjertet. Men det føltes også lidt underligt, for vi har jo også vores trofaste hjemmepublikum her. Derfor var det også vigtigt for mig at hilse på dem først efter kampen, inden jeg løb over til mine landsmænd.

Ståle Solbakken: Ikke tilfældigt Horsens ligger højt i tabellen
- Vores første halve time er rigtig god, men så kommer Horsens godt igen mod slutningen af halvlegen. Vores 2. halvleg er godkendt, men kampen lever jo helt ind i overtiden, når vi ikke punkterer den på nogle af de store chancer, vi har. Horsens viser dog også, at det ikke er tilfældigt, at de ligger højt i tabellen denne sæson.