Kontrolleret indsats giver 3 sikre point

Thomas Delaney
 - Ja, jeg synes der var straffe. Jeg ser ham ikke, han kommer bagfra og jeg synes klart der var straffe. Men vores 1. halvleg var alt for svingende i kvalitet, bortset fra de sidste 10 minutter, hvor vi går fra 0-0 til 2-0. Efter pausen kontrollerer vi sikkert sejren i land og henter tre sikre point.

Per ’Pelle’ Nilsson
 - Det var ikke godt nok før pausen, men vi havde nu alligevel godt styr på FC Nordsjælland, de kom i hvert fald ikke rigtig frem til nogen chancer. I første halvlegs sidste 10 minutter bliver vi noget skarpere og kommer foran 2-0, og det var jo godt nok. Jeg synes vi var i fin kontrol, og bortset fra Stephan-situationen sent i kampen, kan jeg ikke huske en eneste chance til FCN.

Christoffer Remmer
 - Det var vigtigt vi holdt nullet. Alle mand kæmpede godt og viste stor gejst, men vi skulle et stykke ind i kampen, for vi for alvor fik kampen under kontrol. Vi gav lidt for meget plads til FC Nordsjælland i starten af opgøret, dog uden at de kom frem til nogen chancer eller var farlige. Synes vi havde styr på det, og det var godt at kunne gå til pause foran 2-0. I 1. halvleg er der styr på det, vi kommunikerer fint med hinanden og får skubbet kæderne frem. En god arbejdsindsats og godt med endnu et clean sheet.

Stephan Andersen
- Jeg er glad for sejren, og for at drengene gør hvad der skal til. Så jeg er en tilfreds mand, glad for at vi atter holder nullet og snupper de tre point.

Youssef Toutouh
 - Det var ikke vores bedste kamp, og vi skal være glade for, at vi ikke bliver straffet i første halvleg. Vi var ikke tilfredse med de første 45 minutter, men selvfølgelig glade for, at vi kunne gå til pause foran 2-0. I 2. halvleg træder vi i karakter og hiver sejren i land uden de store problemer. Alt i alt kan vi sige, at vi får tre vigtige point, på trods af en 1. halvleg der ikke var acceptabel.