Kom til Carlsberg Away Days og se Viborg-FCK på storskærm

Med holdet på udebane
Vi har tidligere arrangeret Carlsberg Away Days ifm. udekampe, som bunder i ambitionen om at understøtte fansene, uanset om de er med holdet i Parken eller på udebane. 

Senest afholdte vi Carlsberg Away Days d. 29. maj på Old Irish Pub på Frederiksberg, hvor ca. 500 fans mødte op for at støtte holdet. 

Med et udsolgt udebaneafsnit i Viborg vil vi gerne samle så mange F.C. Københavnere igen på Old Irish Pub på Frederiksberg for sammen at se en spændende kamp d. 29. maj kl. 16:00. 

Carlsberg Away Days på Old Irish Pub Frederiksberg


Carlsberg Away Days - i København
En fantastisk tilskuerudvikling både i Parken, og når vi spiller på udebane, betyder desværre til tider, at interessen er større end kapaciteten i udebaneafsnittene.

Det gælder også den 29. maj, når vi møder Viborg FF i Viborg. Derfor har vi sammen med Carlsberg og Old Irish Pub Frederiksberg sørget for, at rammerne til en vigtig Away Day er klar til de fans, der ikke har fået plads på tribunen.

Gratis øl/sodavand fra Carlsberg
F.C. København og Carlsberg sørger for, at der er pyntet op i byens farver, og der er drikkevarer til favorable priser (Carlsberg øl & sodvand til 20 kr.), optakt og kamp på storskærm. Derudover er der én gratis øl/vand fra Carlsberg til alle der kommer inden kampstart kl.16:00.

Praktisk information

  • Old Irish Pub Frederiksberg
  • Dørene åbner 14:00
  • Kræver ikke tilmelding og der er gratis adgang
  • Medbring dit FCK-halstørklæde så vi sammen kan skabe en fantastisk stemning
  • Der serveres ikke mad, men du kan bringe mad ind fra omkringliggende restauranter mv.
  • Old Irish Pub har en maks. kapacitet på 1000 personer, som skal overholdes.

Vi glæder os til at se jer til en fantastisk Away Day i København!