København, Min Ven – en hyldestsang til København

Nicklas Sahl har lavet en hyldest til vores hovedstad med sin nye udgivelse ”København, Min Ven”, som er lavet i samarbejde med Birk Storm.

26-årige Nicklas Sahl er FCK-ambassadør, og mangeårig FCK-fan og kommer så ofte han kan i Parken for at følge F.C. København.

Nicklas Sahl og hans pladeselskab Warner Music Danmark kontaktede derfor FCK Media for at lave en musikvideo, og på den måde skabe en visuel fortælling der kunne afspejle den flotte sang, og bringe den ud til alle F.C. Københavnere.

God fornøjelse med guldfesten København!

Nicklas Sahl om sangen
Denne her sang nærmest fløj ud af mig for et par uger siden. Den er et forsøg på at indkapsle lykkefølelsen, jeg får, når jeg cykler rundt i København på en solskinsdag, og byen summer af liv og glæde på den der helt fantastiske måde. Jeg flyttede til hovedstaden efter 20 års opvækst i den gode gamle jyske muld, og København har altid været magisk og nærmest mytisk for mig. Måske er det netop dét, at jeg er tilflytter der gør, at jeg ser på byen med stadig meget nysgerrige, forelskede øjne. De seneste år har jeg rejst en del i udlandet, og hver gang jeg lander i København, så kan jeg mærke, at det er her jeg hører til. Byen der er tilpas stor til at rumme alle de store ambitioner, men samtidig lille nok til at føles hyggelig og hjemlig.

Omkvædet
København, min ven
Løft mig op igen
Hvor end livet tager mig hen
Hos dig er mit hjem
København, min ven
Evig følgesvend
Verdens byer kalder, men
Hos dig, København, er mit hjem


Lyt til sangen
Sangen kan streames på alle tilgængelige musiktjenester.