Andreas Cornelius

Klar 3-0-sejr til Dortmund

Optakten til kampen blev desværre skæmmet af de episoder, som vi har kommenteret her.

Da vi kom i gang med kampen, lagde vi friskt ud, og Zeca ramte ydersiden af stolpen efter ca. 20 sekunder!

De første ti minutter var fint med i kampen, men som 1. halvleg skred frem, dominerede Dortmund mere og mere, men efter en halv time havde Ryan endnu ikke haft brug for en redning.

Ti minutter før pausen gik der hul på bylden, da Marco Reus scorede til 1-0 på en fornem aflevering fra Brandt, og da Raphaël Guerreiro øgede inden pausen, vidste man godt, at det her ville blive mere end svært.

I 2. halvlegs første minut fik Lerager dog en stor chance, efter Cornelius snittede et Kristiansen-hjørne videre, men han bankede bolden lige på keeperen, der stod hvor han skulle.

Om et mål her havde ændret noget får vi aldrig svar på, men vurderet på resten af kampen er svaret nej. Dortmund var ganske enkelt markant stærkere, og efterhånden vadede de i chancer, men manglede den sidste skarphed.

Syv minutter før tid blev det dog 3-0 ved Jude Bellingham efter et af mange angreb med hurtige løb og kvikke pasninger, og da Falk til allersidst afsluttede et fint angreb med at sparke bolden fladt ind via fjerneste stolpe, blev det underkendt for offside.