David Khocholava

Khocholava glæder sig til sin tredje kamp i Parken på en uge

Vores nye georgiske centerforsvarer, David Khocholava, glæder sig til sin tredje kamp i Parken på en uge.

“Det har været fantastisk at opleve det, der sker på tribunerne,” sagde David efter lørdagens træning på Nummer 10.

“Stemningen er virkelig, virkelig god, og selv om jeg godt ved, at det kan blive endnu vildere, når alle restriktioner er væk og så videre, så er det noget af det bedste, jeg har oplevet.”

“Jeg kan mærke, hvordan fansene elsker klubben, og det giver en ekstra motivation og hjælper til at finde de sidste kræfter frem, når man er ved at blive træt. Jeg vil derfor gerne sige stor tak til fansene, både for den modtagelse jeg har fået og for støtten til holdet.”

Sektion 12


“Vi kunne have gjort det bedre og vundet i den første kamp, men nu må vi bare koncentrere os om at vinde mod Silkeborg.”

“Vi skal også gerne holde nullet, som er det vigtigste for en forsvarsspiller. Det var også derfor, jeg trak et gult kort mod AaB, da jeg så, at der var plads bag mig, som ingen kunne dække, for jeg hader at lukke mål ind.”

“Der var også en episode i 2. halvleg, men den var ikke til advarsel. Jeg ville slet ikke ramme ham, men gled i vendingen, men den første advarsel var god nok.”

Efter to kampe med Boilesen som makker, er Thorup tvunget til at finde en ny, men det bekymrer ikke den rutinerede georgier.

“Nej, det må ikke få betydning. Vi har en stærk trup, og holdet skal spille som vi altid gør, og vores mål er det samme som altid. Vi skal ud og vinde hver gang, og karantæner må ikke være nogen undskyldning.”

David Khocholava


Khocholava ankom først midtvejs i træningslejren i Østrig og nåede at spille en halvleg mod Rapid Wien, men han er kommet godt ind i truppen og får også snart familien til København.

“Det er gået meget stærkt, men mit engelske hjælper mig meget, så jeg let kan tale med trænerne og holdkammeraterne i hverdagen. Det gør det hele meget nemmere, og jeg føler mig allerede 100 % som en del af holdet.”

David Khocholava


“Nu glæder jeg mig også meget til, at min kone og lille dreng på snart ni måneder kommer i næste uge. Det skal nok blive en god oplevelse for dem, for København er en fantastisk by med masser af gode steder, grønne området og så videre.”

“Og selv min søn stadig er lille, så glæder jeg mig også til, at han kommer ind og mærker stemningen i Parken. Så kan han se, hvor hans far arbejder, og forhåbentlig blive stolt af ham en dag,” smiler David Khocholava.