Kan 7 sejre i træk blive til 8?

F.C. KØBENHAVN VS ESBJERG FB
F.C. København har mødt Esbjerg fB 46 gange i Alka Superligaen, og har vundet 25 af kampene. 12 kampe er sluttet uden vinder, og ni gange har esbjergenserne vundet. Målscoren er 81-50.

23 af de 46 Alka Superligakampe kampe mod Esbjerg fB er spillet på hjemmebane. Her lyder FCK-statistikken på 16 sejre, tre uafgjorte og fire nederlag. Målscoren er 49-25.

F.C. København har fået minimum det ene point i de seneste 10 Alka Superligakampe mod Esbjerg fB, og har vundet de seneste syv indbyrdes Superligaopgør.

0-4 Kasper Kusk (71’)

Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen. Der var 5.439 tilskuere på Blue Water Arena.

F.C. KØBENHAVNS SUPERLIGASÆSON
F.C. København satte i sidste weekend en tyk streg under 1. pladsen, da de hjemme vandt en stensikker 5-0 sejr over AC Horsens. Sejren betyder, at F.C. København fortsat er ubesejret i denne sæson.

5-0 sejren var F.C. Københavns clean sheet nummer 16 i denne sæson, og dermed er F.C. København blot to clean sheet fra at tangere Superligarekorden – og tre fra at få rekorden helt for sig selv. Den nuværende rekord på 18 clean sheets i træk deles af F.C. København (2014/15) og Brøndby IF (2004/05).

Efter sejren over AC Horsens er F.C. København nu oppe på 58 point, og da de nærmeste rivaler fra Brøndby IF tabte 2-3 til FC Nordsjælland, har F.C. København et forspring på 12 point med til 2. pladsen. Afstanden til FC Midtjylland på 3. pladsen er 21 point og der er 22 point ned til Lyngby BK på 4. pladsen.

F.C. Københavns 24 Superligakampe:
17 sejre: Lyngby BK (3-0), Esbjerg fB (4-0), FC Nordsjælland (4-0), FC Midtjylland (3-1), OB (2-0), AC Horsens (2-0), AGF (2-0), Silkeborg IF (2-0), OB (3-0), FC Midtjylland (3-1), SønderjyskE (4-0), AaB (2-1), Lyngby BK (1-0), Viborg FF (4-0), Randers FC (1-0), AGF (1-0) og AC Horsens (5-0).
7 uafgjorte: SønderjyskE (1-1), AaB (1-1), Brøndby IF (1-1), Randers FC (2-2), Viborg FF (0-0), Brøndby IF (0-0) og FC Nordsjælland (1-1).

F.C. Københavns 52 mål i Alka Superligaen fordelt på minuttal:
1. halvleg: 28 mål

1'-15' minut: 7 mål
16'-30' minut: 12 mål
31'-45' minut: 9 mål

2. halvleg: 24 mål
46'-60' minut: 5 mål
61'-75' minut: 10 mål
76'-90' minut: 9 mål

Fordeling på minuttal af de 9 mål der er scoret mod F.C. København i Alka Superligaen:
1. halvleg: 4 mål

1'-15' minut: 0 mål
16'-30' minut: 2 mål
31'-45' minut: 2 mål

2. halvleg: 5 mål
46'-60' minut: 2 mål
61'-75' minut: 2 mål
76'-90' minut: 1 mål

ESBJERG FB OG ALKA SUPERLIGAEN
Med blot to runder tilbage af grundspillet er Esbjerg fB at finde på 13. pladsen i Alka Superligaen med 23 point, et mere end Viborg FF på sidstepladsen og to point efter OB og AGF på pladserne lige oven over. AGF har dog allerede spillet rundens kamp.

Esbjerg fB har 10 point op til 6. pladsen og mesterskabsspillet, og er dermed uden den mindste teoretiske chance for at nå derop. Hvis den nuværende stilling holder, vil Esbjerg fB’s nuværende placering betyde, at de i kvalifikationsspillet ender i samme gruppe som AaB, Silkeborg IF og OB. Meget kan dog nå at ændre sig i løbet af de næste to runder.

Esbjerg fB’s sidste kamp i grundspillet er næste søndag, hvor de hjemme møder AC Horsens.

Esbjerg fB’s topscorerliste:
8 mål, Robin Söder
3 mål, Awer Mabil
Derudover har Andreas Nordvik, Victor Pálsson, Jeppe Andersen, Bjørn Paulsen og Mads Hvilsom alle scoret to mål.

Esbjerg fB’s 27 mål i Alka Superligaen fordelt på minuttal:
1. halvleg: 12 mål

1'-15' minut: 3 mål
16'-30' minut: 4 mål
31'-45' minut: 5 mål

2. halvleg: 15 mål
46'-60' minut: 7 mål
76'-90' minut: 6 mål

Fordeling på minuttal af de 45 mål der er scoret mod Esbjerg fB i Alka Superligaen:
1. halvleg: 17 mål

1'-15' minut: 6 mål
16'-30' minut: 5 mål
31'-45' minut: 6 mål

2. halvleg: 28 mål
46'-60' minut: 8 mål
61'-75' minut: 8 mål
76'-90' minut: 12 mål