Kampreferat: Her vs. FCK

Det var anden træningskamp der blev spillet i aften og anden sejr. Denne gang gik det ud over Herfølge på Herfølge Stadion.

Kampen var ligesom mod Hvidovre præget af "sommerstemning", men ikke desto mindre var det da FCK der sad på kampen fra start - dog uden at skabe de åbne målchancer. Carsten Fredgaard havde en del gode ryk og bagude var der fuldkommen lukket af.

I halvlegen kom Heine Fernandez og Michael Mio ind istedet for Pascal Simpson og Thomas Røll. Offensivt betød det mere power med Heines aggressivitet og bagude var der stadig lukket af.

Midt i halvlegen går vores to backs, Rytter og Niclas, ud og bliver erstattet af Peter Christiansen og Christian Traoré.

Det skulle dog blive en noget speciel kendelse der på en måde afgjorde kampen: Peter Christiansen får det røde kort efter en såkaldt "nødbremse" men da begge hold havde aftalt, at i tilfælde af rødt kort var det i orden at skifte en ny spiller ind, kom Morten Bisgaard på banen. Han skulle kun bruge et par minutter på banen før han scorede sit første mål for FC København.

1-0 til Byens Hold må siges at være fortjent, men Herfølge kunne med lidt mere held og koldblodighed godt have scoret.

På søndag venter så Glasgow Rangers i PARKEN i årets næstsidste træningskamp.