Kaufmann og Daramy

Kampreferat: Fremgang fra fredag

Det går fremad - både på og uden for banen!

I dag kunne vi igen tage de normale omklædningsrum i brug, dog med visse begrænsninger som f.eks. forbud mod at bruge baderummene, men dog stadig et fremskridt fra i fredags mod OB. Der var heldigvis også fremskridt i spillet på banen, selv om vi måtte undvære Fischer og Wind.

Ståle og trænerteamet stillede en start-11'er, som nok er tæt på dem, der også starter på mandag i Lyngby, når det bliver alvor.

Kort efter kickoff blev SønderjyskE-backen Jeppe Simonsen desværre skadet og måtte bæres fra banen, efter Stage tacklede ham ude ved sidelinjen og tilsyneladende kom til at "låse" hans ankel, så den fik et vrid.

Om det påvirkede gæsternes spil skal være usagt, men vi fik i hvert fald hurtigt kontrol over kampen og beholdt den sådan set i det meste af de 90 minutter.

Vi havde flere gode opspil og en del indlæg i de første 20 minutter, men endnu førte det ikke til deciderede chancer. En kort periode sneg der sig en par dumme boldtab ind i vores spil, men Kalle havde ikke set meget til bolden, da vi passerede midten af 1. halvleg.

Da uret rundede 25 minutter opsnappede Pep Biel en upræcis sønderjysk aflevering ud af eget felt, men både han og Falk blev tacklet, da de forsøgte at indløse den uventede værdikupon.

Minuttet efter fik vi dog gevinst efter tålmodigt at have bygget op helt nede fra midten. Stage sendte en flad aflevering ind i feltet til Kaufmann, men han blev tacklet og i stedet opsnappede Falk kvikt bolden og kastede sig ned og prikkede den under Mielitz.

Rasmus Falk

Vi fortsatte med at dominere og spillede rigtig godt i denne periode, og både Bengtsson og Zeca havde udmærkede skudforsøg, inden Daramy fik en endnu større chance og tvang Mielitz til en stor redning. Og bare minuttet efter headede Nelsson et fint Pep Biel-indlæg på overliggeren!

Syv minutter før pausen fik Kaufmann desværre en lille flænge i hovedbunden, da han pressede Mielitz i jagten på en høj bold i feltet, og han måtte udenfor og have bundet hovedet ind, inden han fik limet såret i pausen og kunne spille uden forbinding i 2. halvleg.

Morten Boesen tilser Mikkel Kaufmann

Da vi nærmede os de 45 minutter lignede det en lille, men velfortjent pauseføring på 1-0, men så tog begivenhederne pludselig fart!

Først appellerede SønderjyskE for frispark - og rødt kort til Bjelland - da Bah gik omkuld i en løbeduel ned mod vores felt, men dommeren vinkede afværgende og lod spillet fortsætte.

Pep Biel og Falk byggede op i højre side og fandt Kaufmann, der viste stort overblik med en præcis cutback aflevering ind midt i feltet, hvor Daramy bogstaveligt talt ved på pletten og øgede til 2-0.

Men minuttet efter "hævnede" Bah sig på Bjelland ved at komme først på bolden i feltet og lægge den på tværs, hvor Anders K. Jacobsen fikst lobbede den over Kalle til 2-1.

Men der var endnu et tillægsminut tilbage, som vi udnyttede godt! Daramy spillede Falk helt fri i højre side af feltet, og da han ville spille på tværs til Kaufmann, kastede Stefan Gartenmann sig ned for at afværge, men prikkede blot bolden ind i eget net til 3-1.

Efter pausen kom Santos ind for Pep Biel, og Daramy rykkede ned på kanten, mens vi indledte med samme høje pres, som vi lagde i det meste af 1. halvleg. Det førte til et hav af hjørnespark, som for det meste blev clearet af forsvaret, men til gengæld flugtede Daramy bolden tæt forbi på et aflevering fra Varela.

SønderjyskE fik en enkelt stor kontrachance, hvor AK Jacobsen igen var ved at overliste Kalle, men denne gang klarede Nelsson paragrafferne ved at nå tilbage og heade bolden over eget mål.

Carlos Zeca

Efter en times tid var Zeca tæt på at øge til 4-1, men Mielitz nåede godt ned til hans hårde og velplacerede skud fra kanten af feltet. Herefter skiftede vi hele syv mand, så vi nu spillede med Grytebust - Bartolec, Sotte, Ragnar, Oviedo - Thomsen, Zeca, Mudrazija, Daramy - Santos, Kaufmann.

SønderjyskE skiftede samtidig otte mand, og de mange ændringer satte selvfølgelig sit præg på spillet, men vi mistede ikke grebet om kampen og lukkede dem frem til noget særligt.

William Bøving og Victor Kristiansen fik de sidste ti minutter for Kaufmann og Daramy, så det kun var Zeca, der fik alle 90 minutter. Mudrazija fik sendt et par udmærkede skud afsted, men der skete ikke alverden i de to felter, før Jesper Nielsen fløjtede for sidste gang.