FCK/KB slår PSV med 2-1

Juniorerne på vej opad ...

Lørdag eftermiddag mødte FCK/KB’s U17-juniorer Vejle på hjemmebanen på Frederiksberg. Det er ikke lang tid siden at de to hold sidst tørnede sammen, og dengang vandt Vejle med 3-1. Men denne lørdag eftermiddag var det FCK/KB der trak det længste strå - og fortjent vandt med 1-0.

Af Jan Eliassen

I forhold til det seneste opgør, så var spillerne i dag klar fra første fløjt, og spillede rigtig fornuftigt de første 20 minutter. Herefter kom Vejle efterhånden ind i kampen, men netop som Vejle var ved at få overtaget, så slog FCK/KB til og bragte sig foran 1-0 ved Kenneth Zahora.

I anden halvleg flød spillet ikke helt så godt, og det virkede lidt som om spillerne var for fokuserede på at komme på 2-0, og derfor ikke fik spillet til at flyde rigtigt. Men defensiven virkede perfekt, og set over hele kampen, så kommer Vejle kun frem til en enkelt chance. Midt i 2. halvleg blev Lukas Scheel i FCK/KB’s mål desværre skadet – og det betød at markspilleren Casper Simonsen måtte stå på mål resten af kampen. Det skabte en smule turbulens i de bagerste geledder, men alligevel så kom Vejle aldrig rigtigt frem til noget der for alvor blev farligt.

Træner Henrik Mamsen var en tilfreds mand da FCK.DK fangede ham:

- Vi vinder, og det er jeg meget tilfreds med, men jeg havde da gerne set den blev 2-0, men vi mangler nok lidt koldblodighed i de afgørende situationer. Men det var dejligt med endnu en sejr og nu ser vi fremad. Med dagens sejr, så hopper vi stille og roligt opad i tabellen, hvor vi denne gang springer to placeringer frem. Det er godt for spillernes selvtillid, og de kan se, at når de gir’ den en skalle og yder alt hvad de kan, så kommer der point ind på kontoen.

FCK/KB’s U17-hold møder næste søndag AGF/Viby på Frederiksberg. Kampen spilles kl. 1300.