Juniorerne blev danske mestre

KB's juniorer vandt lørdag eftermiddag det danske mesterskab efter at have spillet 1-1 med AaB på KB's anlæg. Det var fra kampens start tydeligt at se drengenes nervøsitet, da man på forhånd vidste, at blot et uafgjort resultat ville sikre pokalen til københavnerne.

AaB bragte sig foran efter godt 25 minutter på et flot langskud, men heldigvis fik KB udlignet vd Kevin Timm få minutter senere, efter et hjørnespark, der blev headet i mål.

Resten af kampen bød hverken på poleret spil eller yderligere mål. AaB havde bolden mest, men kom aldrig rigtig frem til de store chancer. KB levede på nogle sporadiske kontraangreb, men heller ikke her nåede man at blive virkelig farlige.

Men 1-1 var nok, og holdet fik efter kampen overrakt medaljer og pokal af DBU's repræsentant. I omegnen af 700 tilskuere kunne juble sammen med holdet, hvor der også blev plads til det traditionsrige champagnesprøjt og trænerhyldest.

Nedenfor kan du se billeder fra den herlige eftermiddag på Peter Bangsvej.

Sejr til ynglinge - Granen til Nicolaj Steen Hansen
Efter juniorerne havde jublet færdigt, skulle ynglingene i kamp. Før kick-off blev KB-prisen "Granen" overrakt til Nicolaj Steen Hansen af F.C. Københavns sportsdirektør Niels-Christian Holmstrøm. Ynglingenes kamp endte 1-0 til KB, og holdet sluttede dermed som nummer 6 i Ynglingeligaen.

KB udligner til 1-1