Jordan Larsson og Markus Solbakken

Jordan Larsson ser frem til gensynet med AIK

Jordan Larsson spillede tre måneder i AIK sidste forår, og han ser frem til aftenens gensyn med den traditionsrige Stockholm-klub. I vores seneste podcast fra Portugal fortæller han lidt om klubben, og hvor han selv står lige nu.

"Der er folk i klubben, der har været der længe, og som brænder for klubben. Det er jo en af de største i Sverige, hvis ikke den største, så det er en god klub," siger Jordan.

"Jeg havde ikke Brännström (træner Andreas Brännström, red.), men jeg har hørt meget godt om ham, og at han gerne vil spille fodbold, så det bliver en god test for os. Og det er klart, at hvis jeg skal spille, så bliver det sjovt at møde mine gamle holdkammerater."

"Jeg havde som sagt en anden træner, da jeg var der, men vi spillede meget possession fodbold, og vi var meget solide defensivt. Jeg tror, de vil spille 3-5-2 og gerne vil spille meget fodbold, og jeg tror, de også er ret skarpe i kontraerne. Men det bliver interessant at se, hvordan det er med den nye træner."

"Jeg håber, det går dem godt hjemme i Sverige, for jeg har selvfølgelig stadig lidt AIK-hjerte i mig, men når vi spiller mod dem, så er det klart, at vi skal vinde hver gang."

Jordan fik sine første hele FCK-kamp mod Viking og tog dermed endnu et skridt i at bygge relationer på banen.

"Det føles godt her i starten. Alle har taget godt imod mig, og jeg føler mig allerede som en del af gruppen. På banen handler det stadig om at jeg skal bygge relationer og vi skal lære hinanden at kende, og det kommer jo med tiden, jo mere vi spiller sammen. Men lige nu føles det fint, og det kan kun blive bedre," slutter Jordan Larsson.