Jordan Larsson

Jordan før Pokalfinalen: Det handler om titler i FCK

Kristi Himmelfartsdag er der pokalfinale i Parken, hvor AaB er modstanderen for F.C. København. En kamp som FCKs svenske offensivspiller, Jordan Larsson, fik et rygstød frem mod med sejren i søndagens Derby, hvor Larsson stod for en af scoringerne i 3-1 sejren:

”Når man spiller i en storklub som FCK, så handler det om at vinde titler. Derfor er det vigtigt, at vi som gruppe har selvtillid med ind til kampene. Alle ved, at vi har været gennem en lidt udfordrende periode, men vi får vist i Derbyet, hvilken karakter holdet har. Det var vigtigt for os, at vi spillede en god kamp og det tager vi selvtillid med videre fra,” siger Jordan Larsson.

Han scorede før målet mod Brøndby også to gange i de to semifinaleopgør i DBU Pokalen mod FC Nordsjælland og føler sig skarp før finalen:

”Det er derfor, jeg er her. Det er mit job. Det giver selvtillid, og det er fedt at bidrage til holdet. Jeg fik en lidt svær start, fordi jeg ikke var i topform, da jeg kom, og så fik jeg en skade. Siden det er det gået fremad, og jeg føler, at der er endnu mere at hente og udvikle, før jeg når mit topniveau for FCK,” siger Larsson, der sammen med holdet jagter den første pokaltitel til FCK siden 2017:

”Jeg glæder mig virkelig meget. Alle på holdet ser frem til det. Personligt er det en stor motivation, at jeg ikke har prøvet at vinde en titel før i min karriere. Muligheden for den første kommer på torsdag og så er der mulighed for en mere efter det,” siger Jordan Larsson, der glæder sig til at opleve et fyldt Parken igen:

”FCKs fans er magiske. Der bliver virkelig skabt et tryk i Parken. Både fra Sektionen, men også fra de øvrige tribuner hele vejen rundt. Det er virkelig højt niveau,” slutter Larsson.

Du kan se et længere interview med Jordan Larsson i Klubhuset i vores app