Jacob Neestrup

Jacob Neestrup ser tilbage på en rigtig god træningslejr

“Jeg synes, vi har haft en rigtig god træningslejr,” konstaterede Jacob Neestrup, da vi efter AIK-kampen bad ham se tilbage på de 11 dage i Portugal.

“Drengene har arbejdet ekstremt hårdt og ekstremt koncentreret, og der har været en god stemning hernede. Det er en god gruppe, som er rystet tæt sammen og har været det i et stykke tid på trods af de forskelligheder, der er i spillertruppen.”

“Hvordan synes du om de to nye spillere, vi har hentet i dette vindue?”

“Både Jordan og Diogo, er også faldet hurtigt til. Jeg synes, Jordan spiller en super kamp i dag, både som 9’er og på kanten, og Diogo har været stabil i sine præstationer.  Så de er integreret taktisk og socialt, og er blevet taget godt imod af de øvrige spillere.”

“Og bedømt på den seneste kamp mod AIK, så er der fremgang fra kamp til kamp+”

“Ja, træningskampe kan jo altid være af lidt blandet kvalitet, men jeg synes, den AIK-kampen var på et rigtig højt niveau. En intens træningskamp mod en dygtig modstander, og jeg synes, at vi i rigtig mange minutter var et lille niveau over dem.”

“Så alt i alt har vi fået stort udbytte af træningslejren, og drengene tager hjem med selvtillid og tro på, at vi kan strikke et godt forår sammen.”

“Vi havde alle i kamp i træningskampene derhjemme, og så har vi selvfølgelig cuttet det lidt ind hernede. Men uanset om man har spillet lidt eller meget, så har man bidraget, og alle har en vigtig rolle på holdet. Så er det også sådan, at vi på nogle positioner har en meget stærk bredde, og det skal vi udnytte på en god måde her i foråret.”

“Mod AIK faldt målene efter pausen, ligesom mod Hvidovre og Viking, hvor vi først scorede i den sidste halve time. Er det noget, du specielt vil fokusere på?"

“Vi vil selvfølgelig altid gerne afgøre fodboldkampe så tidligt som muligt, men hvis du kigger på vores sidste Superligakampe i efteråret, så satte vi virkelig tingene på plads i de sidste 30 minutter. Det er jo også i kraft af, at vi har en bænk, der oftere er en smule bedre end de andres, og at der er tillid til de spillere, der bliver sendt på banen undervejs.”

De kommende dages program
Søndag har spillerne fri, og mandag trækker de igen i træningstøjet på Nummer 10 og tirsdag venter en times testkamp mod Næstved.

“Den vil vi bruge til de spillere, der ikke har spillet så meget, så de også er matchfit. De kan hurtigt komme på banen, for vi har en del spillere, der er tæt på karantæner, så vi får brug for alle mand,” slutter Jacob Neestrup.

Vi streamer den ikke Næstved-kampen, men der er fri adgang til at overvære den på Nummer 10 - og nærmere info følger, når det er afklaret, hvilken af banerne vi spiller på.