Jacob Neestrup

Jacob Neestrup bliver cheftræner i Viborg FF

F.C. Københavns assistenttræner, Jacob Neestrup, stopper med øjeblikkelig virkning i klubben og bliver i stedet cheftræner for Viborg FF i den næstbedste række.
 
Neestrup tiltrådte som assistenttræner på superligaholdet i sommeren 2018, som han kom til efter en årrække i FCKs talentafdeling:
 
”Vi har været meget glade for at have Jacob i staben, hvor han har været et stort aktiv det seneste år, men vi forstår også godt, at det her er en god mulighed for ham i forhold til hans karriere, siger Ståle Solbakken og tilføjer:

"Viborg er en god klub for ham, og det er et stort job, så det vil vi ikke stå i vejen for. Vi ønsker ham alt muligt held og lykke i Viborg.”
 
Før Jacob Neestrup blev assistenttræner for førsteholdet i FCK var han træner i talentafdelingen, hvor han var cheftræner for U17-holdet og senere assistent på U19-holdet:
 
”Selvom det er ærgerligt, at Jacob forlader os, så er vi stolte over, at vi har været i stand til at udvikle et trænertalent via vores talentafdeling til et niveau, hvor han allerede nu er attraktiv som cheftræner for en klub af Viborgs størrelse," siger teknisk direktør, Johan Lange.

"Jacob har gjort en kæmpe indsats omkring vores talentudvikling, og vi har været glade for at have ham i så mange år i klubben.”
 
Neestrup selv ser frem til den nye udfordring som cheftræner:
 
”Først og fremmest så skylder jeg FCK en stor tak for at give mig muligheden for at tage det her job med meget kort varsel," siger Jacob Neestrup.

"Det er en stor mulighed for mig, men det kan kun lade sig gøre, fordi jeg er blevet mødt med forståelse for, at jeg gerne ville tage det skridt."

"Jeg vil også gerne takke alle mine kolleger i både talentafdelingen og omkring førsteholdet for vores samarbejde gennem årene i FCK. Jeg har lært en helt masse af dem alle, og tager mange gode ting med videre nu."

"Jeg kommer til at savne den daglige gang i klubben og at være sammen med spillerne, men det her er en god mulighed for mig, og den føler jeg, at jeg er nødt til at gribe,” siger Neestrup.
 
Trænerstaben omkring holdet består nu af Manager Ståle Solbakken, assistenttræner Bård Wiggen, fysisk træner Anders Storskov og målmandstræner Kim Christensen.