Isak Bergmann Johannesson

Ísak: Hård og sund konkurrence om pladserne

Ísak Bergmann Jóhannesson var en af blot tre spillere, der fik alle 90 minutter i mandagens træningskamp mod FC Helsingør. Spillerne har haft meget fysisk træning de seneste dage, så vi spurgte ham bagefter:

"Hvordan har kroppen det efter de 90 minutter?"

”Den har det fint, og jeg føler mig stærk,” lød det fra islændingen, der var den første til at indrømme, at der var stor forskel på de to halvlege i dag.

”Vi var dårlige før pausen, men vi kom ud med en masse energi efter pausen og fik lagt meget bedre pres på dem. Vi spillede også meget bedre og fik scoret nogle gode mål, så på mange områder var det meget bedre end før pausen.”

Isak Bergmann Johannesson


”Der kom også flere islændinge på banen?”

”Ha-ha, ja, vi har gode relationer på banen. Orri scorede på Hákons assist, og jeg havde assisten på vores første mål. Og så synes jeg heller ikke, der var offside i sidste minut, da Hákon igen spillede Orri fri til scoring,” sagde Ísak.

"Du indledte på venstre kant, men byttede midt i første halvleg med Højlund til højre kant, og efter pausen lå du centralt sammen med Stage?"

”Ja, jeg spiller flere positioner, men det gør ikke så meget. Højre kant er fint, og venstre kant er også OK. Jeg spiller der, hvor Jess ønsker det, men jeg er primært central midt, hvor jeg føler mig bedst tilpas.”

"Det kan måske forvirre modstanderne engang imellem?"

”Ja, det kan sagtens være, når ingen ved, hvor jeg skal spille. Heller ikke jeg selv, ha-ha,” smiler ísak.

”Nej, spøg tilside, det er en rigtig god læreproces for mig at kunne spille på flere forskellige positioner, og det er helt sikkert også godt for min fremtidige karriere."

Isak Bergmann Johannesson


"Vi får efterhånden flere spillere tilbage fra skader, og der kommer nye spillere ind - hvordan mærker du det?"

”Det er godt både for mig og for holdet, at der er en sund konkurrence, hvor alle skal kæmpe om pladserne. Det bliver en hård kamp, men jeg er sikker på, at det også styrker os," slutter Ísak.

Han og holdkammeraterne træner hver dag denne uge, inden lørdagens sidste testkamp på dansk grund mod FC Flora. Herefter venter et par fridage, inden afrejsen til Portugal den 1. februar, og inden vi får set os om, begynder 3F Superliga.

>> Bliv klar til foråret med halvårskort eller abonnement