FCK flag

Ingen FCK-fans til OB-FCK

Som tidligere oplyst har DBU's Appelinstans besluttet, at vi ikke får noget fanafsnit til vores næste udekamp, som er søndag den 15. oktober, kl. 18 i Odense.
 
F.C. København opfordrer i den forbindelse alle FCK-fans til at respektere ordensreglementet på Ewii Park, hvor der bl.a. står:
 
"thansen.dk-tribunen, Richard Møller Nielsen Tribunen samt den del af Nordea-tribunen, der ikke er forbeholdt udeholdets fans, er forbeholdt OB-fans, og ved ophold på disse to tribuner er det forbudt at bære gæstemandskabets kendetegn og/eller komme med verbale udbrud og bemærkninger, der kan fremkalde stridigheder med de øvrige tilstedeværende gæster. Kontrollører og servicepersonale er berettiget til at bortvise gæster, der ikke overholder nævnte forbud. I videst mulig omfang vil disse gæster blive henvist til udeholdets område på EWII Park."
 
For at der ikke skal opstå misforståelser og uheldige situationer skal FCK-fans ikke tage på stadion i Odense, men kan i stedet følge kampen på TV, hvor den vises på TV3+ og Viaplay.
 
Vi håber på alles forståelse for situationen og beklager de ulemper, det medfører for såvel vores fans som OB.