Ulvene gæster Telia Parken

Info om Hobro IK

Fortjent plads i toppen af tabellen
Mon ikke de fleste havde regnet med, at oprykkerne og Superligadebutanterne Hobro IK efter den første tredjedel af sæsonen ville være at finde i den nederste del af tabellen. Det var i hvert fald de fleste eksperters udmelding, men man må i den grad sige – at Hobro IK har klaret sig rigtig flot, og fortjent er at finde på 6. pladsen, tre point foran både SønderjyskE og FC Vestsjælland, og det vel og mærke efter at de to klubber allerede har været i aktion i 12. spillerunde.

Årsagen til Hobro IK’s flotte placering skyldes primært deres evne til at stå sammen som et hold, til at kæmpe fra første fløjt – samt på effektiv og kynisk vis at udnytte en pæn del af de chancer, som Hobro IK er kommet frem til. Samtidig har klubben med tilgangen af Quincy Antipas fået et offensivt våben, der tilsyneladende passer perfekt til holdet.

Hobro IK er – som man også så det i deres 3-0 sejr i Telia Parken – startet de fleste af deres kampe med fuld fart frem, og via et højt pres har de formået at score hele fem af deres 17 mål i kampens allerførste 15 minutter. Det er bedst af samtlige 12 Superligaklubber. Samtidig har de, måske lidt atypisk for en oprykkerklub, formået at være klar sidst i kampen, for også i det sidste kvarter har Hobro IK været farlige, hvilket kan ses af det fact, at fire af de 17 mål er scoret efter det 75. minut.

Målet for Hobro IK har fra starten af sæsonen været at forblive i Superligaen. De har efter 11 spillerunder hentet 17 point, og med tanke på, at nummer 11 i de seneste fem sæsoner har hentet henholdsvis 32, 34, 28, 34 og 38 point, så er Hobro IK allerede nu kommet meget langt i forsøget på at opfylde sæsonens mål.

HOBRO IK’S TRUP
Trænerteamet hos Hobro IK har udtaget denne trup til søndagens kamp: Jesper Rask, Anders Egholm, Jesper Bøge, Rasmus L. Christensen, Rasmus Ingeman, Emil Berggreen, Martin Thomsen, Jonas Damborg, Mads Justesen, Thomas Hansen, Oliver Korch, Rune Hastrup, Rasmus Hansen, Mathias Bersang Sørensen, Mads Hvilsom, Christoffer Østergaard, Martin Mikkelsen og Quincy Antipas.

Hobro IK har ingen spillere i karantæne.

Tre mand fra Hobro IK har spillet samtlige 990 minutters Superliga, det er keeperen Jesper Rask, angriberen Mads Hvilsom samt forsvarsspilleren og anføreren Mads Justesen.

21 spillere har været i aktion for Hobro IK i denne Superligasæson. Det er det samme antal som F.C. København, der med Christian Poulsens indskiftning i søndags også nåede op på at have benyttet 21 spillere i denne Superligasæson.

HOBRO IK’S TOPSCORERLISTE (SUPERLIGAEN)
7 mål, Mads Hvilsom
4 mål, Martin Thomsen
3 mål, Quincy Antipas
1 mål, Mads Justesen, Rasmus Lynge Christensen og Anders Egholm

FORDELING AF SUPERLIGAMÅL
Hobro IK har scoret 17 Superligamål i denne sæson, de er fordelt på otte før pausen samt ni efter pausen. Specielt det første og det sidste kvarter af kampene har været målrige for Hobro IK, idet de har scoret henholdsvis fem og fire mål i de to nævnte perioder. Defensiven har lukket 14 Superligamål ind, syv i 1. halvleg og syv i 2. halvleg. Fire af de 14 mål er lukket ind i det sidste kvarter.