Ulvene gæster Telia Parken

Info om Esbjerg fB

Esbjerg fB under stregen
OB slog lørdag eftermiddag Silkeborg IF med 2-0, det betød at fynboerne hoppede over stregen – og samtidig sendte Esbjerg fB ned som nummer 11. Esbjerg fB har i sæsonens første ni runder blot hentet en sejr, 3-0 over FC Vestsjælland i 7. spillerunde. Udover sejren over FC Vestsjælland har Esbjerg fB spillet fem kampe uafgjort samt tabt tre gange.

Esbjerg fBs formkurve er dog opadgående, for ud af sæsonens otte point er fem af dem hentet i de seneste tre kampe (sejr, uafgjort, uafgjort).

Når F.C. København og Esbjerg fB har mødt hinanden søndag aften, så er den første tredjedel af sæsonen næsten spillet. Det eneste hold Esbjerg fB ikke har mødt endnu er OB, de to hold mødes mandag den 20. oktober.

ESBJERG FB’S TRUP
Det vestjyske trænerteam, anført af Niels Frederiksen, har udtaget denne trup til søndagens kamp:
Martin Dúbravka, Jeppe Højbjerg, Michael Jakobsen, Daniel Stenderup, Eddi Gomes, Martin Bergvold, Magnus Lekven, Jeppe Andersen, Mick van Buren, Ryan Johnson Laursen, Casper Nielsen, Jakob Ankersen, Hans Henrik Andreasen, Mohammed Fellah, Jonas Knudsen, Robin Söder, Martin Pusic og Jens Berthel Askou.

Esbjerg fB har ikke nogle spillere i karantæne.

Der er spillet 810 minutters Superliga i denne sæson, og hos Esbjerg fB har to spillere været på banen i samtlige minutter. Det er keeperen Martin Dúbravka og frosvarsspilleren Ryan Laursen. Esbjerg fB har benyttet sig af 21 spillere i løbet af de syv første Superligakampe. Det tilsvarende tal for F.C. København er 20 spillere.

ESBJERG FB’S TOPSCORERLISTE (SUPERLIGAEN)
Martin Pusic (5 mål), Robin Söder (2 mål), Magnus Lekven (1 mål), Jakob Ankersen (1 mål) og Hans Henrik Andreasen (1 mål).

FORDELING AF SUPERLIGAMÅL
Esbjerg fB har en målscore der lyder 10-11. Tre af de 10 scorede mål er sat ind før pausen mod syv mål efter pausen. Defensiven har lukket 11 mål ind, de er fordelt 3-8 på hver sin siden af pausen.

SELVMÅL (SUPERLIGAEN)
Esbjerg fB har ikke nydt godt af nogen selvmål i denne Superligasæson, men har selv lavet et enkelt. Det var i 2. spillerunde på hjemmebane mod SønderjyskE, kampen sluttede 1-1.

Alltime har Esbjerg fB lavet 20 selvmål (tre mod F.C. København), mens Esbjerg fB blot fem gange har nydt godt af et selvmål, et af dem blev dog scoret af en FCK’er, Olof Mellberg i november 2013.

STRAFFESPARK, KORT OG CLEAN SHEETS (SUPERLIGA 2014/15)
Tildelte straffespark til Esbjerg fB: 1 (Martin Pusic misbrugte mod FC Nordsjælland)
Straffespark begået af Esbjerg fB: 1 (scoring af Uffe Bech, FC Nordsjælland)