Hvad har fodboldlegender og 1. verdenskrig med Zeca, Kalle og Diks? [MyHeritage-Quizzen] Ep.2

Artiklen indeholder sponsoreret indhold fra MyHeritage

F.C. København og klubbens kampagnepartner MyHeritage har indgået en aftale om at dykke ned i spillertruppens DNA for at blive klogere på deres oprindelse og familiehistorie. Nu kan vi afsløre resultaterne for nogle af de DNA-tests, som er lavet af MyHeritage. 

Nu løfter vi sløret for 2. episode, hvor Carlos Zeca ser et billede af sin bedstefar blive vakt til live via MyHeritage Deep-Nostalgia, mens Kevin Diks finder ud af, at han kan være relateret til nogle ret prominente fodboldlegender.

Se med i videoen ovenfor.

Opdag din egen slægtshistorie og bestil dit DNA-sæt på myheritage.dk/DNA

Har du fået set 1.episode?
Allerede i sidste uge kunne man i 1. episode blive klogere på, hvem der havde irsk afstamning, hvem der fik en videohilsen fra et nyt familiemedlem, og at Kalle Johnsson er 100% skandinavisk, hvilket er meget sjældent.

Se 1. episode HER.

 

Fakta om MyHeritage

Fra en ydmyg start i en garage er MyHeritage vokset til en global virksomhed og har bygget den førende platform til at opdage slægtshistorie.

Styret af kerneværdier inden for innovation, medfølelse og mangfoldighed, tilbyder MyHeritage brugerne en meningsfuld opdagelsesoplevelse, der forener deres fortid, nutid og fremtid ved hjælp af sofistikerede matching-teknologier, milliarder af internationale historiske optegnelser og DNA-tests, som kan tages derhjemme.

Besøg MyHeritage HER.