Viktor Fischer

Holdkammeraterne lovpriser N'Doye

Nicolaj Thomsen
"Jeg vidste jo, Doye lå deroppe, da jeg snittede Vavros aflevering videre med hælen... han er bare et kæmpe bæst! Det er så vigtigt for holdet at have ham der oppe foran, og han gør det jo nærmest hver gang. Det er virkelig fedt at spille sammen med sådan en som ham."

Viktor Fischer
"N'Doye har bare været knaldgod på det sidste. Han er stærk, og han er rutineret, og det er præcis det vi har brug for i de her tætte kampe, som han kan få til at tippe til vores fordel. Det er godt set, at vi ændrer formationen i pausen, for efter pausen kommer vi ud og er klart bedst - efter at OB havde været klart bedst før pausen, hvor det føltes som om, vi var en mand i undertal hele tiden. Jeg skulle selvfølgelig have scoret på min chance efter pausen, men jeg lever med det. Pludselig sidder den der."

William Kvist
"Det blev da lidt spændende til sidst, men det er meget normalt, når man fører 1-0 på en svær udebane og de jagter udligningen. Men vi må tage med os, at vi starter alt for dårligt i dag, og det skal vi ændre inden de kommende kampe. Heldigvis har vi N'Doye, som bare var vores klart bedst i dag på alle parametre."