Hobro Moments: Det har sjældent været nemt

Vi har mødt Hobro fem gange i Telia Parken, og lad os bare hurtigt løbe dem alle igennem, selv om nogle Moments er sjovere at tænke tilbage på end andre!

>> Billetter fra 100 kr. på søndag

10.08.14: Den chokerende (0-3)
Vi havde lige slået Dnipro ud i CL-kval'en, da vi for første gang mødte Hobros oprykkere, der lå nr. to efter lige at have slået Brøndby 2-0. De kom hurtigt foran ved Quincy Antipas, men inden pausen burde vi have både udlignet og ført. Det gik først galt efter pausen: inden et kvarter førte de 3-0, og et modløst FCK-hold måtte bare kæmpe for at begrænse ydmygelsen.

Bengtsson var udgået midt i 1. halvleg, så Bashkim måtte ind og spille den venstre back, han også havde spillet en del i OB. Toutouh udgik efter pausen, hvilket gav Franco Mussis de 34 minutter i FCK-trøjen, der blev hans første og eneste.

Zanka blev udvist ti minutter før tid - og kampen blev endda også starten på fire nederlag i træk (for første gang siden 1996) til FCM samt 2 x Bayer Leverkusen.

Franco Mussis' eneste FCK-kamp. Foto: Lars Møller07.06.15: Den ligegyldige (1-0)
Vi var sikre på sølv inden denne sidste spillerunde, hvor Stephan holdt nullet for 18. gang i sæsonen og tangerede Superliga-rekorden.

Efter en sløj 1. halvleg, overtog vi styringen efter pausen og vandt fortjent på det mål, Amartey scorede ti minutter før tid.

Yones Felfel startede inde for første gang efter fem indhop tidligere i foråret.

Vi tog afsked med Christian Poulsen, Kevin Foley, Björn Sigurdarson og Lasse Lindbjerg, og det viste sig også at være Rúrik Gíslasons sidste kamp, inden han skiftede til FC Nürnberg.

Christian Poulsen takker af efter sin lange og imponerende karriere. Foto: Jan Christensen, Getty Images20.09.15: Tilbage på toppen (1-0)
Efter FCK-overtag før pausen uden de helt store chancer, belejrede vi dem efter pausen, men kunne ikke nedbryde deres solide defensiv. Nicolai sendte bolden på underkanten af overliggeren, Delaney headede på indersiden af stolpen, og såden blev det ved indtil seks minutter før tid, da Corner piskede bolden op i nettaget.

Hans tredje mål i tre kampe (4-5 måneder efter hans forfærdelige ankelbrud i Silkeborg) sørgede for, at vi var tilbage på førstepladsen for første gang i mere end to år, siden vi blev mestre i foråret 2013.

Galleri: FCK-Hobro
Corner tiljubles af Toutouh efter sit kanonmål. Foto: Jan Christensen, Getty Images18.10.15: Sprudlende sejr (3-1)
I modsætning til de tidligere Hobro-kampe sprudlede vi denne gang fra start, og der var aldrig tvivl om sejren. Santander headede os foran efter en halv time - hans første i Superligaen - og efter pausen nettede Kusk to gange.

Mod slutningen fik Danny Amankwaa comeback efter et skadepause på et halvt år.

Galleri: FCK-HOB
Kusk blev dobbelt målscorer. Foto: Jan Christensen, Getty Images28.07.17: Robin Man of the Match (0-0)
Efter bare 40 sekunder dundrede Antipas bolden på overliggeren, og ved pausen havde vi mest grund til at glæde os over 0-0, ikke mindst takket være flere store redninger af Robin. Boilesen måtte udgå med brud på brystbenet, og selv om vi skabte en del efter pausen, måtte vi alligevel glæde os over 0-0 til sidst, efter de bl.a. havde ramt overliggeren og vi havde reddet på stregen. Det var ganske symptomatisk for det, der viste sig at være starten på en forfærdelig sæson...

Robin Olsen
Robin Olsen var heller ikke tilfreds den dag... Foto: Lars Rønbøg, Getty Images