Udsigt over Parken

Historisk efterspørgsel: Sæsonkort og abonnementer udsolgt

F.C. København har oplevet en rekordhøj efterspørgsel på sæsonkort og kort- og billetabonnement i denne sæson. Den overvældende interesse har gjort, at antallet af abonnementer er tredoblet siden lanceringen i 2018, og med knap 23.000 sæsonkortholdere og abonnenter er der nu udsolgt.

Dog er det fortsat muligt at sikre sig adgang til F.C. Københavns hjemmekampe.

”Vi har valgt at lukke salget ved 23.000 sæsonkort og abonnementer, så vi fortsat kan tilbyde fans, for hvem sæsonkort eller kort- og billetabonnement ikke giver mening, en mulighed for at se fodbold i Parken. Vi kan ikke forvente, at alle kan være med hver gang, og derfor har vi med få undtagelser altid reserveret pladser til det generelle billetsalg, så alle F.C. Københavnere uanset engagement har mulighed for at se fodbold i løbet af sæsonen,” siger F.C. Københavns kommercielle direktør Mikkel Grove Lindsted.

Dertil kommer, at såvel partnere som udebaneholdets fans også har ret til billetter til hver kamp.

For F.C. København er det vigtigt, at der også er plads til de fans, der af forskellige årsager ikke kan forpligte sig til en hel sæson, ligesom det er vigtigt, at der også er plads til nye fans i Parken. Her kan det anbefales at tegne et FCK+ abonnement, der blandet andet giver forkøbsmulighed til udvalgte kampe og 10% rabat på én billet til 3F Superliga hjemmekampe. Læs mere om fordelene med FCK+ abonnement her: FCK+ | F.C. København.

Den store interesse for at se fodbold i Parken gør, at der forventes flere og flere udsolgte Superligakampe i løbet af 2024, og ligesom der er venteliste på Sektion 12, kigges lige nu ind i en lignende løsning for andre afsnit.

Selvom Parken er udsolgt, er det dog langt fra alle pladser, der bliver benyttet hver gang. Derfor arbejder F.C. København kontinuerligt med initiativer som frigivelse og konvertering af billetter, så Parken kan blive fyldt til hver hjemmekamp.

Læs evt. mere om frigivelse og konvertering her: