Hércules CF

Hércules Club de Fútbol blev dannet i 1922, i byen Alicante, ikke langt fra La Manga. Holdet har oplevet lidt af en elevatortilværelse i Spanien, med 19 sæsoner i Primera Division og 36 sæsoner i Segunda Division, de resterende sæsoner er tilbragt i de lavereliggende rækker. 

Holdet ligger midtvejs i sæsonen placeret som nummer ni i Segunda Division, med fem point til Almeria, der ligger på den tredje og sidste oprykningsplads til Primera Division. Topscorer for holdet i indeværende sæson er Jorge Lopéz Marco, kaldet Tote. Den tidligere Real Madrid ungdomsspiller er noteret for tre mål i Segunda Division 2006/07. Tote har også optrådt på seniorplan for Real Betis og Benfica. 

Der er også andre spillere på holdet med meritterne i orden: Francisco Javier Farinós Zapata har spillet på det spanske landshold og optrådt for både Inter og Valencia, mens Gonzalo de los Santos da Rosa spiller på Uruguays landshold og blandt andet deltog ved VM slutrunden i 2002. Han har på klubplan tidligere har optrådt for Valencia.

Den mest berømte spiller der har optrådt i Hércules, må være argentineren Mario Kempes der optrådte for de blå og hvid stribede fra 1984-1986.?