”Gyllne skor” til Oscar

”Gyllne skor” til Oscar

Nej, der er ikke tale om en ny svensk pris eller anden form for hæder, men da F.C. Københavns spillere vendte tilbage til træningsbanerne på La Manga tirsdag formiddag, var det i hvert fald med Oscar Wendt i fokus.

 

Om vores kære svenske back blot er blevet inspireret af Herreys eller Juniors ankomst skal være usagt, men et par neonfarvede og spritnye støvler var hvad der ventede de øvrige holdkammerater. Deres udsendte på La Manga må dog give Oscar kredit, for i løbet af dagens træning viste svenskeren glimrende sparketeknik med både højre og venstre ben – især i afslutningstræningen.

 

Han blev kun overgået af vores nye brasilianske angriber, José Junior, der nærmest scorede på alle sine forsøg – den mand har altså et giftigt venstreben!

 

Dagens træning bød ellers på glimrende vejr med knap 20 grader og stigende temperaturer dag for dag. Det nyder spillere og ledere godt af til at tage sig nogle løbeture i det kuperede terræn, der omkranser træningscentret.

 

Jesper Christiansen trænede lidt sammen med Per Wind, og hjalp så ellers til med målmandstræningen af Nathan Coe og Frederik Vang Larsen. Jesper fik blandt andet – til stor selvtilfredshed – sendt et par projektiler i nettaget. Vi beklager vi ikke har billeder af situationerne, hr. Målmand!

 

Senere i dag er der fælles styrketræning, og så har Niclas Jensen lovet FCK.DK og FCK webTV at vise os rundt på de forskellige spillerværelser. Det indslag forventes at være online i morgen.

 

 


Før træningen blev der målt fedtprocenterne. Mackan ser ikke ud til at have de store bekymringer...

 

 

 

 


Oscar Wendt i sine "Gyllne skor" - de vakte opmærksomhed...

 

 

 

 


Gammelt FCK-koryfæ, Michael Manniche, er ligeledes i La Manga for at promovere træningsredskabet Global Goal. Målet er allerede blev vel modtaget af de øvrige klubber og forbund hernede...

 

 

 

 


Juniors venstreben lynede mange gange ved dagens afslutningstræning...

 

 

 

 


Jesper Christiansen afslutter på Nathan ved målmandstræningen. Dette skud gik ikke i mål...
Fotos: FCK.DK / Daniel Rommedahl