Gregus: Vi er klar til at give alt

Gregus: Vi er klar til at give alt

Torsdag aften møder vi Vendsyssel FF i semifinalen i DBU Pokalen. Et opgør, hvor F.C. København på forhånd er favoritter, men langt fra et opgør spillerne tager let på:

- Vi ved, at det bliver meget svært deroppe. Det er helt sikkert årets kamp – og måske den største kamp i deres karriere for nogle af deres spillere. Det har vi stor respekt for, og vi ved, at de vil komme med 110 procents indsats. Det skal vi være klar til at matche. Vi skal vise, at vi er et bedre hold end dem, men det sker ikke, hvis ikke vi kommer med den rette tænding, aggression og indsats. Det er vi meget bevidste om, siger Jan Gregus.

F.C. København er forsvarende pokalmestre og den titel går Gregus og holdet efter at beholde:

- Vi vil vinde alle de turneringer, vi er med i, og vi er klar til at give alt for at vinde The Double igen. Det bliver helt sikkert ikke let, men vi har chancen, hvis vi holder vores niveau og fokus på de opgaver, der er foran os. Det første vigtige skridt er mod Vendsyssel og det kræver vores fulde engagement, og vi er klar til at give alt for at genvinde trofæerne, siger Jan Gregus.

Jan og holdkammeraterne flyver torsdag formiddag til Aalborg og lader op til aftenens opgør i Hjørring. Hvis den slovakiske landsholdsspiller kommer på banen, bliver det kamp nr. 36 i hans første sæson i København.

>> Læs også: Jesper Christiansen glæder sig helt vildt