Godt at få kampen lukket hurtigt

Godt at få kampen lukket hurtigt

Peter Ankersen 
- En god kamp fra os, og jeg synes vi styrer kampen fra første til sidste fløjt. Derudover selvfølgelig dejligt at score mange mål og godt at få lukket kampen tidligt i 2. halvleg. Efter 4-0 falder vi lidt i niveau, men alt i alt leverer vi en rigtig god præstation. 

Youssef Toutouh (Man-of-the-match ) 
- Dejligt at vi får scoret mange mål og selvfølgelig også dejligt selv at score to gange. Det er vist første gang, det sker i min seniorkarriere. 

Mikael Antonsson 
- Vi har haft gode resultater frem mod dagens kamp, og fortsætter så i dag - hvor jeg synes vi nærmest er i kontrol fra første fløjt. Vi får scoret mange mål og får vist, at vores kanter er i god form. Samtidig kommer Randers frem til få chancer - og det er godt, for giver man Randers pladsen, kan de sagtens være rigtig gode. Samtidig fint at vi lukker kampen kort efter pausen. 

Mathias 'Zanka* Jørgensen 
- Allround spiller vi en fin kamp, og vi har vel nærmest lukket opgøret efter 65 minutter. En god kamp af os, og nogle rigtig gode mål af både Kusk og Toutouh. 

Thomas Delaney 
- Vi spiller en god kamp, en kamp som på nogle punkter var en meget lige kamp - med den forskel, at vi var enormt farlige og ikke mindst effektive. Og så er det selvfølgelig godt, at vi får opgøret lukket tidligt ned. Hatten af for Kusk og Toutouh, der begge viste storform på kanterne. Og skønt med mål fra kanterne i dag, efter at det i sidste uge var angriberne der slog til.