Gode FCK-tilbud i Christopher Cloos' nye flagship store

Vores official eyewear partner, Christopher Cloos, har netop åbnet deres første flagship store på Antonigade 3 i København. For at fejre dette med F.C. København, har Christopher Cloos' en række unikke tilbud til alle F.C. Københavns fans.

Gratis synstest og 20% rabat
Udover solbriller og blue light-briller (skærmbriller), har Christopher Cloos nu fået briller med styrke. Derfor kan du som FCK-fan hverdag, indtil kampagnen udløber, komme forbi butikken på Antonigade 3 i København K og få en gratis synstest.

Det unikke tilbud for FCK-fans gælder hele november og december. Kom ned i forretningen og book en tid - eller besøg vores fælles side her, hvor du kan finde mere information om tilbuddene samt inspiration til dit næste par briller eller solbriller.

Byt dit gamle stel til et nyt og få 20% rabat
Ikke alene producerer Christopher Cloos stilrene briller af de bedste materialer. De gør det også på en ansvarlig og bæredygtig måde. F.eks. indeholder den seneste kollektion et bionedbrydeligt materiale, der bygger bro mellem det klassiske, vintage-inspirerede look og en bæredygtig fremtid.

Christopher Cloos styrker også sin grønne profil ved nu at tilbyde 20 % rabat ved indlevering af alle typer brillestel på tværs af alle brands, fordi Cloos kan bruge dit gamle brillestel som materialer i deres produktion.

>>> Find inspiration til nye briller og unikke FCK-tilbud her

Er du på udkig efter nye briller til dig selv eller en du kender - evt. som julegave - så tag dine gamle briller med ned til Antonigade 3 i København. Afleverer du dine gamle briller i butikken får du nemlig 20% rabat på et par nye og bidrager til en bæredygtig produktion.

Kom forbi butikken i Antonigade 3 og se det store udvalg af solbriller og briller med styrke - eller find inspiration på https://christophercloos.dk/pages/fck.

Stay tuned...
Inden længe præsenterer vi et nyt FCK TV x Christopher Cloos projekt, som vi har arbejdet på i et helt år. Både vi og Christopher Cloos glæder os til at dele det med jer alle!